• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi CNN ky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CNN ky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
20
2
1
30
İyi akşamlar arkadaşlar
Adetimden 15 gün sonra dün akşamdan beri çok açık kahverengi leke geliyor ara bu yerleşme kanaması olabilir mi göğüs ağrısı ve hafif kasik ağrım var ilk defa böyle bişey yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz bu ne olabilir

İyi akşamlar arkadaşlar
Adetimden 15 gün sonra dün akşamdan beri çok açık kahverengi leke geliyor ara bu yerleşme kanaması olabilir mi göğüs ağrısı ve hafif kasik ağrım var ilk defa böyle bişey yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz bu ne olabilir
Yerleşme olabilir test yapmadan bilemeyiz bı test alıp yapın bence

Yerleşme olabilir test yapmadan bilemeyiz bı test alıp yapın bence
Salı gününe randevu aldım doktora gitcem çocuk istiyorum olmuyor korkuyorum test yapmaya hayal kırıklığı dan dolayı 😔😔 inşallah yerleşme kanamasıdir

Salı gününe randevu aldım doktora gitcem çocuk istiyorum olmuyor korkuyorum test yapmaya hayal kırıklığı dan dolayı 😔😔 inşallah yerleşme kanamasıdir
İnşallah yerleşme kanamasıdır güzel haberler alırsın inşallah haber vermeyi unutma güzel haberlerle gelirsin umarim

İyi akşamlar arkadaşlar
Acaba yumurtlama kanaması mı? Zaten yaklaşık 12 gün sonra yumurta olsa çatlasa döllenmesi 10 günü buluyor tahmini

Back
X