Yerleşme kanaması

kimyasalgebelik15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
51
5
1
25
Kızlar lütfen biri yardım etsin kafayı yiyeceğim.Adetime 4,5 gün kala hafif adet ağrım oldu tuvalete gittiğimde adet kanı değilde normal temiz kırmızı kan geldiğini gördüm ped koydum sonraki gün kalktığımda pedim temizdi hiç olmamıştım peçete ile silince sadece hafif bi kirli kan geldi ve kesildi daha üç gündür bişey yok yerleşme kanaması sandım fakat test yaptım negatif çıktı nolur biri bana akıl verebilir mi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Adetinizin gecmesi zamanin biraz ilerlemesi. Bize doktorlar 5 hafta gibi olur dediler de o yuzden
Anladım valla neye inanacağımı bilemedim herkes bieşy yazıyor.Adetten bi kaç gün önce yaşanıyormuş genelde bu durum yerleşme kanaması yani .Ama testte de çıkmayınca arada kaldım adette olmadım hala

Yerleşmeden hemen sonra beta değeri yükseliyor kanda çıkar ama idrarda cıkması daha zor bi kaç gün daha beklerseniz varsa idrarda da pozitif verir ama kan da rahatlıkla pozitif çıkar varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…