Bende yerleşme yaşamadım hiç her kadında olması gerekmiyormuş yapı meselesi sanırım kese gördünüz mü kan
Testin çizgisi net belirginse eğer yüksek çıkar kanın sonuç çıkınca yaz mutlaka burayada güzel haberlerle inşallahidrar testini dün yaptım kanda bugün verdim daha çıkmadı
Yerleşme kanaması her kadın da olmuyor gebelik testinin markası neydiKızlar merhaba adetim 6 gün gecikti ve gebelik testim pozitif çıktı bugünde kan verdim henüz sonucu çıkmadı. Adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim yanlış bilmiyorsam yerleşme kanaması da adete yakın oluyor bende olmadı bu durumu yaşayan var mı yada 6-7. Haftalarda kanama yaşayan?
Testin çizgisi net belirginse eğer yüksek çıkar kanın sonuç çıkınca yaz mutlaka burayada güzel haberlerle inşallah
Hatırlamıyorum maalesef testin resmini yükledim ama bakabilrisinizYerleşme kanaması her kadın da olmuyor gebelik testinin markası neydi
Net pozitif görünüyor kaç dakika çıktı bu testHatırlamıyorum maalesef testin resmini yükledim ama bakabilrisiniz
1 dakikadaNet pozitif görünüyor kaç dakika çıktı bu test
Hayırlısı olsun kan sonucunu bekleyin daha çıkmadı sonuç bende merak ettim1 dakikada
Muhtemelen yarın kaldı yarın güncellerim teşekkür ederimHayırlısı olsun kan sonucunu bekleyin daha çıkmadı sonuç bende merak ettim
Devlet hastanesinde verdiyseniz bu akşamda çıkabilir sağlık ocağında verdiyseniz yarına kaldı evetMuhtemelen yarın kaldı yarın güncellerim teşekkür ederim
Evet sağlık ocağında verdimDevlet hastanesinde verdiyseniz bu akşamda çıkabilir sağlık ocağında verdiyseniz yarına kaldı evet
Beta hcg 700-800 gibi duruyor benimde bu şekilde çıkmıştıEki Görüntüle 3698114 Bu şekildeydi
Beta hcg 700-800 gibi duruyor benimde bu şekilde çıkmıştı
Daha çok yeni öğrendim bende tam 5 haftalık şuan son betam 1950 di cumartesi günü çarşamba kontrole gidicem bakalım kese gözükür mü daha kimseye söyleyemedim bile öncesinde 2 kimyasal yaşadım çünkü üzücü oluyor sonu içimde yaşamaya çalışıyorum ilk gebeliğim olacak bakalım hayırlısı sonucunu çıkınca yaz merak ettim seni güzel sonuçlarla inşallahAa öyle mi peki doktora gittiğinizde kalp atışlarını duyabildiniz mi hemen
İkimiz içinde hayırlısı olsun benimde ilk gebeliğim yaşayarak öğreniyorum haftaya benimde randevum kimseye söylemedim kalp atışlarını duyana kadarDaha çok yeni öğrendim bende tam 5 haftalık şuan son betam 1950 di cumartesi günü çarşamba kontrole gidicem bakalım kese gözükür mü daha kimseye söyleyemedim bile öncesinde 2 kimyasal yaşadım çünkü üzücü oluyor sonu içimde yaşamaya çalışıyorum ilk gebeliğim olacak bakalım hayırlısı sonucunu çıkınca yaz merak ettim seni güzel sonuçlarla inşallah
Evet tamda dediğiniz gibi çıktıBeta hcg 700-800 gibi duruyor benimde bu şekilde çıkmıştı