Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaa çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah asıl süreç şimdi başlıyor 2 günde bir beta ver takipte ol mutlaka artış konusunda kalp atışını duyana kadar biraz zor geçiyor süreç beklemek özellikle
Yaa çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah asıl süreç şimdi başlıyor 2 günde bir beta ver takipte ol mutlaka artış konusunda kalp atışını duyana kadar biraz zor geçiyor süreç beklemek özellikle
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun miniğinize bende geçen hafta Salı gün öğrenmiştim gebeliğimi. Msjını görünce yazmak istedim. Keseyi ve miniği görüyorlar ama kalp atışı için bana 30una randevu verdi
Bende bunu merak ediyordum bugün bir arkadaşımla konuştum o da 3 aylık hamile şuanda. Kendisi 6-7. Hafta arasında yerleşme kanası yaşamış doktoruyla görüştüğünde geç döllenme durumlarında olabildiğini söylemiş
Öncesinde dahiliyeye gitmiştim gebelik düşünüyorum kan değerlerim için ilaç yazmasını istemiştim demir eksikliğim var.Yani gebeliğe hazırlık açısından gitmiştim doktor bana tiroid ilacı vaeedi ve hapı yarım şekilde kullanmam gerektiğini söyledi gebeliği kolaylaştırıyormuş bu yüzden yazdığını söyledi yani ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorum
Öncesinde dahiliyeye gitmiştim gebelik düşünüyorum kan değerlerim için ilaç yazmasını istemiştim demir eksikliğim var.Yani gebeliğe hazırlık açısından gitmiştim doktor bana tiroid ilacı vaeedi ve hapı yarım şekilde kullanmam gerektiğini söyledi gebeliği kolaylaştırıyormuş bu yüzden yazdığını söyledi yani ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorum