• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Evet tamda dediğiniz gibi çıktı🥹🥰
Yaa çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah asıl süreç şimdi başlıyor 2 günde bir beta ver takipte ol mutlaka artış konusunda kalp atışını duyana kadar biraz zor geçiyor süreç beklemek özellikle

Yaa çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah asıl süreç şimdi başlıyor 2 günde bir beta ver takipte ol mutlaka artış konusunda kalp atışını duyana kadar biraz zor geçiyor süreç beklemek özellikle
Sonuç çıkınca hemen perşembe gününe randevu aldım bakalım sizde yarın gidince beni bilgilendirin olur mu

Tamam canım haber ederim kese gözükecek mi bakalım meraktayım 🥰
Kan sonucu için sağlık ocağına gittim sordum görünür ama kalp atışlarını muhtemelen 7.hafta gibi duyarsınız dedi şuan kese oluşmuştur 5 haftalıkken

Tamam canım haber ederim kese gözükecek mi bakalım meraktayım 🥰
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun miniğinize 🫶🏻🥹 bende geçen hafta Salı gün öğrenmiştim gebeliğimi. Msjını görünce yazmak istedim. Keseyi ve miniği görüyorlar ama kalp atışı için bana 30una randevu verdi

Testin çizgisi net belirginse eğer yüksek çıkar kanın sonuç çıkınca yaz mutlaka burayada güzel haberlerle inşallah
Ya sizce yerleşme kanamasından once mi hamile kalinir sonra mi bebek tutunur yoksa kanama olduğu gun zaten gebelik varımdır

Kan sonucu için sağlık ocağına gittim sordum görünür ama kalp atışlarını muhtemelen 7.hafta gibi duyarsınız dedi şuan kese oluşmuştur 5 haftalıkken
Ya sizce yerleşme kanamasından once mi hamile kalinir sonra mi bebek tutunur yoksa kanama olduğu gun zaten gebelik varımdır

Bende bunu merak ediyordum bugün bir arkadaşımla konuştum o da 3 aylık hamile şuanda. Kendisi 6-7. Hafta arasında yerleşme kanası yaşamış doktoruyla görüştüğünde geç döllenme durumlarında olabildiğini söylemiş

Evet tamda dediğiniz gibi çıktı🥹🥰
Öncelikle gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebişiniz 🙏🏻 Bu ay peki ekstra bir şey kullandınız mı süreç nasıl ilerledi belirti var mıydı ??

Öncelikle gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebişiniz 🙏🏻 Bu ay peki ekstra bir şey kullandınız mı süreç nasıl ilerledi belirti var mıydı ??
Öncesinde dahiliyeye gitmiştim gebelik düşünüyorum kan değerlerim için ilaç yazmasını istemiştim demir eksikliğim var.Yani gebeliğe hazırlık açısından gitmiştim doktor bana tiroid ilacı vaeedi ve hapı yarım şekilde kullanmam gerektiğini söyledi gebeliği kolaylaştırıyormuş bu yüzden yazdığını söyledi yani ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorum

Öncesinde dahiliyeye gitmiştim gebelik düşünüyorum kan değerlerim için ilaç yazmasını istemiştim demir eksikliğim var.Yani gebeliğe hazırlık açısından gitmiştim doktor bana tiroid ilacı vaeedi ve hapı yarım şekilde kullanmam gerektiğini söyledi gebeliği kolaylaştırıyormuş bu yüzden yazdığını söyledi yani ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorum
Levotron mu eutrox mu ? Bende sabahları aç karnına içiyorum tam, haşimatoyum ama ben.. Anladım canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına 🥰

Levotron mu eutrox mu ? Bende sabahları aç karnına içiyorum tam, haşimatoyum ama ben.. Anladım canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına 🥰
Levotiron yazdı.İkimiz içinde hayırlısı olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza🥹

Back
X