yerleşme kanaması :(((((((

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kızlar regl bittikten bir gun sonra esimle birlikte olduk. Bugunde bi iki damla kan geldi. Hamile kalmis olamam dimi bu yerleşme kanaması olamaz dimi..

Kızlar regl bittikten bir gun sonra esimle birlikte olduk. Bugunde bi iki damla kan geldi. Hamile kalmis olamam dimi bu yerleşme kanaması olamaz dimi..

bende regl bittikten bir gun sonra ilişki oldu ama kanama olmadı :26:

bıldıgım kadarıyla adetten olduktan bırgun sonra ovulasyon olamaz sanmıyorum ama emın değilim

bıldıgım kadarıyla adetten olduktan bırgun sonra ovulasyon olamaz sanmıyorum ama emın değilim

adetin 8.günü dündü ovulasyon testi yaptım çift çizgi hemde bildiğin kopkoyu.ilişki oldu tabi mecburen.yani bende 8.günü yumurtlama oldu ne garip dimi

Eksik yazmışsın kan ne zaman geldi? bir iki gün sonra ise zaten yumurtlama dönemi değil olma durumu sıfır neredeyse.

Canim yerlesme kanamasi oyle.bir iki gunde.olmuyor bazen 3 hafta sonrasi bazende 4 uncu hafta oluyor yani sperm.yerlesip kenndini oturttugu zaman ama umarim bu ay hamile kalirsin Rabbim.evladina.kavustursun seni.kisa.zamanda♡

yapmayın hanımlar yapmayın adetiniz tam olarak bitmemis, bir de ustune çok sıcak dus damarları çatlatmış olabilir.

Eksik yazmışsın kan ne zaman geldi? bir iki gün sonra ise zaten yumurtlama dönemi değil olma durumu sıfır neredeyse.
Iki gun once regl bitti canim. Dun iliski oldu.bugun dekan geldi
adetin 8.günü dündü ovulasyon testi yaptım çift çizgi hemde bildiğin kopkoyu.ilişki oldu tabi mecburen.yani bende 8.günü yumurtlama oldu ne garip dimi
Vay be.. 28 gunde bir olmuyo demekki sende canm düzensiz mi
Canim yerlesme kanamasi oyle.bir iki gunde.olmuyor bazen 3 hafta sonrasi bazende 4 uncu hafta oluyor yani sperm.yerlesip kenndini oturttugu zaman ama umarim bu ay hamile kalirsin Rabbim.evladina.kavustursun seni.kisa.zamanda♡
Himm anladim canim .
Ama aralik ayina kadar istemiyorum ben. . Esim istiyo ama ben henuz hazir hissetmiyorum galiba. .

Reglin daha bitmemis ki. Kac yasindasin ve evli olduguna emin misin komik sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…