- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Valla herkezin yumurtlama zamanı farklı. Benim 2 kizimda adet bitimi beraberlikle oldu
Ben evli olduguma eminim. Daha once hic hamile kalmadim o yuzden tecrubesizim ne var yani bunda komik olan.Reglin daha bitmemis ki. Kac yasindasin ve evli olduguna emin misin komik sorular
Offffffhiçbişekilde çıkmaz.adetine bi hafta kalana kadar kanda belli olmaz.biraz bekliceksin :)
Valla sizin nasıl oluyo bilmiyorum ama benim bittikten bir iki gün sonra duş sonrası vs yine hafif gelir.
Ayrıca daha ilişkiye yeni girmişsiniz uygun yumurta olacak da, döllenecek de rahim duvarına yerleşince kanama olacak. Okadar kolay değil yani haftalar alır bu kadar çabuk kendini göstermez. Yerleşme kanaması bi'sonraki adetinizin zamanında anca meydana gelir insanlar bu yüzden çoğu kez adet oldum sanıp hamileliklerini 2.ayda öğreniyolar
Umarım oyle olur canim ya henuz hazir degilim bir yil oldu ama ben hala hazir gale gelemedim :))))
Ama dedigin gibi ıkinci ayinda ogrenen cok arkadasim var..
Konu sahibi regLim bittikten 1 gün sonra diyor..sonrada eşimle birlikte oldum diyor.milletin yorumlara bak
ben evli olduguma eminim. Daha once hic hamile kalmadim o yuzden tecrubesizim ne var yani bunda komik olan.
Bana yardimci olun diye buraya konu aciyorum sacma sapan laflarla asagilayin diye degil
yardimci olamayacaksaniz konumu es gecin..aynen ya valla cins cins insanlar gelip yorum yapmasa catlarlar zaten..
doğru demekki pusuda bekliyor benim kkızlar. .;-) beraber olduğum zamanlarive sonra yapmadigimdan iyi biliyorum. .regl bitti 6 gunde ertesi gün beraber olduk
darısı başımaaaaaaaaaaaa
amin cnm.allah isteyen herkeze nasip etsin. .ayy bende korkuyorum yeter diye:''(
delimisin kızım versn versin
Ben evli olduguma eminim. Daha once hic hamile kalmadim o yuzden tecrubesizim ne var yani bunda komik olan.
Bana yardimci olun diye buraya konu aciyorum sacma sapan laflarla asagilayin diye degil
Yardimci olamayacaksaniz konumu es gecin
Offffff((((
Aynen ya valla cins cins insanlar gelip yorum yapmasa catlarlar zaten..
Sende yokmu cnm? Valla bende 2 kiz var allah ömür versin ama ikinci yaramaz durmuyor:-( diğeri de okul fln derken anca oluyor ondan dedim yeter diye. .yoksa Mevlam bilir..
benm çocuğum olmuyor canım.tüp bebek yaptırdık tutmadı
adetin 8.günü dündü ovulasyon testi yaptım çift çizgi hemde bildiğin kopkoyu.ilişki oldu tabi mecburen.yani bende 8.günü yumurtlama oldu ne garip dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?