yerleşme kanaması :(((((((

Valla sizin nasıl oluyo bilmiyorum ama benim bittikten bir iki gün sonra duş sonrası vs yine hafif gelir.
Ayrıca daha ilişkiye yeni girmişsiniz uygun yumurta olacak da, döllenecek de rahim duvarına yerleşince kanama olacak. Okadar kolay değil yani haftalar alır bu kadar çabuk kendini göstermez. Yerleşme kanaması bi'sonraki adetinizin zamanında anca meydana gelir insanlar bu yüzden çoğu kez adet oldum sanıp hamileliklerini 2.ayda öğreniyolar

Konu sahibi regLim bittikten 1 gün sonra diyor..sonrada eşimle birlikte oldum diyor.milletin yorumlara bak

Son düzenleme:
heee şimdi ben bu hamilelikte şüphelenip hamile olmadığımı öğrenmekte üstüme yoktur . hislerim adete bir ultrason gibi oldu hemde 3 boyutlu hemde renkli ..cevap veriyorumm bebek yok

Reglin daha bitmemis ki. Kac yasindasin ve evli olduguna emin misin komik sorular
Ben evli olduguma eminim. Daha once hic hamile kalmadim o yuzden tecrubesizim ne var yani bunda komik olan.
Bana yardimci olun diye buraya konu aciyorum sacma sapan laflarla asagilayin diye degil
Yardimci olamayacaksaniz konumu es gecin

hiçbişekilde çıkmaz.adetine bi hafta kalana kadar kanda belli olmaz.biraz bekliceksin :)
Offffff ((((

Konu sahibi regLim bittikten 1 gün sonra diyor..sonrada eşimle birlikte oldum diyor.milletin yorumlara bak

Aynen ya valla cins cins insanlar gelip yorum yapmasa catlarlar zaten..

Doğru demekki pusuda bekliyor benim kkızlar. .;-) beraber olduğum zamanlarive sonra yapmadigimdan iyi biliyorum. .regl bitti 6 gunde ertesi gün beraber olduk

boşver sen takma.bilmemen doğal.dediğim gibi yumurtlama gününü kesin biliyorsan 10 gün sonra kan testi yaptıracaksın kesin çıkar..

Benim hamileliklerimde yetlesme kanamadi oldu hep
Ama iliski 2 gunluk olmaz
Sperm yumurtayla birlesip 1 hafta sonra yumurtaliktan rahme iner leke gelirse 1 hafta donra gelir yani 2. Gun bebek olusup eahme inmez.Allah gonlune gore versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay sen iyisin ben cok cahilmisim iliskiye girip ertesi gun test yapiyodum bide cikmayinca esimle sarilasip teselli ediyoduk birbirimizi:))))) simdi guluyorum basima geldi dogurdum tecrubeliyim.annem boyle konulari bizle konusmadi nezaman konusulan ortama girsem susarlardi kovarlardi o yuzden cahil kaliyosun iste.kizim buyusun islh ona herseyi anlatacam.arkadaslarim kizlariyla beni konusturtuyo anlat diye.bir anne niye kizindan cekinir ki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
hanımlar bizler kendimizin doktoru olmalıyız.
biraz nette araştırma yapsan bize ihtiyacın kalmayacak aslında.

dün ilişki olunca bebeğin 24 saat içinde rahme yerleşmesini beklemek mucize olurdu heralde.
yumurtlama zamanını tutturdun diyelim ki, normal adet döngüne ortalama bir hafta kala ancak yerleşme kanaması olur.

senin adetin bitmemiş. benimde adetten sonra lekelenmeler gelirdi. azıcık okuyun araştırın.
ondan sonra sorarlar burda tabi yaşın kaç diye...

konu sahibi arkadaşım adet gününde bile hamile kalan var ama. yerleşme kanaması hemen olmaz. gelecek adetin yaklaşınca oluyor. bende olmuştu. bence ilişkiden (zorlamadan) dolayı bir miktar adet kanaması oldu. adetinin ilk gününden itibaren kaçıncı gün ilişki oldu bu çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…