Yerleşme kanamasi????

Tesekkurler canim sen dmeseydin ben simdi ilac kullanmadan 1 haft bekleyecektim herzaman icin tek bir doktora görünmeyecegim;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dikkat et canım şuan halimin fotoğrafını göndermek isterdim sana ayaklarım havada yatıyorum progestanı içtim kaç tane verdi günde sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm artışın iyi bnde adetmin 3. Günü geçmişti kanamam oldu açık pembe banada hemen iğne ve ilç verdiler, dinlendm 15 gün, keseyi gördk bebeğimide gördk 😊 6+2 oldu :) inşallah seninde bebeğine bişy olmaz ben sürekli elimi koyup ayetel kürsi okudum, perşembe de kalp atışını duyacağım inşallah :)

Dikkat et canım şuan halimin fotoğrafını göndermek isterdim sana ayaklarım havada yatıyorum progestanı içtim kaç tane verdi günde sana

Canim 200 ml lik gunde 2 kere ayreten 3 gunde bir igne ve folik asit verdi;) insallah sorunsuz gebelik olur allah yardimcimiz olsun;) bol bol dua ediyorum;)

Canm artışın iyi bnde adetmin 3. Günü geçmişti kanamam oldu açık pembe banada hemen iğne ve ilç verdiler, dinlendm 15 gün, keseyi gördk bebeğimide gördk 😊 6+2 oldu :) inşallah seninde bebeğine bişy olmaz ben sürekli elimi koyup ayetel kürsi okudum, perşembe de kalp atışını duyacağım inşallah :)

Canim cok sevindim bende ilk gttgm doktorun etkisinde kaldm moralimi bozdu hcgm gec ilerliyo dedi baskasina goturdum gayet guzel dedi kafam allak bullak yatiyorum bende sen gibi dua ediyorum yarabbim insallah yüzümüzü güldürür.:)

Degerim 34.43 tu 3 gun once smdi 95.50 olmustu dun yaptrdgmda alttan bakmadi doktorum ama hcg iyimi kizlar sizce doktor yavas ilerliyor diyor gec dollenme olablir dyo

cnm iki günde bir iki katı olması lazımdı inş. hayırlısı olur inş. gec döllenmedir dinlen cnm yapcak başka bişeyin yok

Hamileliğin hayırlı olsun:) değer artışın iyi bence.benimde kan tahlilimde gebelik çıktığında aynı zamanda kahverengi lekelenmelerim oluyordu,adet günlerine denk gelen sürelerde.bende progesterona başlamıştım hala kullanıyorum 9.haftadaym hiç korkma bazı hamileliklerde böyle olabiliyor

Hamileliğin hayırlı olsun:) değer artışın iyi bence.benimde kan tahlilimde gebelik çıktığında aynı zamanda kahverengi lekelenmelerim oluyordu,adet günlerine denk gelen sürelerde.bende progesterona başlamıştım hala kullanıyorum 9.haftadaym hiç korkma bazı hamileliklerde böyle olabiliyor

Sagol canim tam istedigim bilgiyi verdn bna cunku adet gunum gecti 3 gunu kanamam olsu ilac kullaniyorum ama hala var:(

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

Back
X