yerlesme kanamasi

mrvsmh94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
8
0
1
31
Adetim 4 gun gecti dün 3. Gunde idrar testi yaptim 2 tane 2side silik cikti ama gözüküyordu hemen kan tahlili vermeye gittim doktor gözükmüyor yok dedi 3 4 gün sonra tkrar gel dedi degerimde 10.2 cikti bugunde otururken birden az bisey kan geldi karnim ağrıdı doktora gittim doktor adettir dedi ama herkez teste ciktiysa kesin hamilesin diyor ne ypcm anliyamadim bu yerlesme kanamasi ne kadar sürüyor yoğunluğu ne bilgi verirseniz sevinirim"

adettinden 4 gun sonra kan tahlilinin bu kadar dusuk olmasi tuaf daha yuksek olmaliydi. tekarar kan tahlili yaptir yukseliyorsa hamiledirsin.ben adetim 1 hafta gecince doktora gittim kucucuk bebekgin kesesi gorundu.belki gec dollenmedir .en dogrusu testi tekrarlaman

kanda çıkmadıysa hamile değilsindir, idrar testleri yanıltıcı olabiliyor en güveniliri kan testidir. bir de kanaman devam ediyorsa adet görmüş olabilirsin

Peki eger hamileysem adet görmem normal mi

bende yerleşme kanaması olmuştu iki adet arası bir günde bir iki damla kan geldi o ay adet gecikmesinden sonra evde test yapmıştım ve belirgin iki çizgi çıkmıştı. kan testini tekrar yaptırın belki geç döllenme olmuştur

Peki eger hamileysem adet görmem normal mi
adetliyken normal adet görülmez ya adet olmazsın ya da üstüne görme denen az miktarda kanama olur. bir tanıdığımın adet miktarı azalmış ama her ay adet oluyormuş. 43 yaşındaydı menopoza giriyorumdur diye önemsememiş sonra adeti geçmiş doktora bir gitmiş 3 aylık mı ne hamile çıkmış :)

Benimde bi tanidigim 3 ay sonra öğrenmiş hamile oldugunu teste poztf cikiyomus ama kanda gozukmuyomus ve adette görüyormuş dediginiz gibi 3 aylikken bebek kendini gostermis

Canim kimyasal gebelik olabilir yani dokt diyorki kadinlar adet donemine kadar hamile kalabilir ama adetle atilir insallah seninki gec dollenmedir bu sekikde olup degeri yulselen cok kisi var bence 2 gun sonra test yap orda sonu netlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…