- 17 Haziran 2016
- 7
- 3
- 1
- Konu Sahibi Mdevelioglu
-
Amiiinnnn :)Amiiin. Sizinde inşallah Allah gönlünüze göre verir
Regl belirtiside olabilir diyorlar ama insallah bebistir:)Olabilir. Bende 5 gün önceden başladı kahverengi leke günde bir kere oluyordu.
Ben birsey sormak istiyorum utanıyorum ama ben 4 gun once adetim bitti sandım ve eşimle birlikte oldum ama bitmemişim hep kan aktı cok şimdide kasıklarım ağrıyor sizde hamile kalmış olabilirmiyim...Ya bu cok guzel bir haber :) ozaman suan hamilesiniz sanirim Allah tamamina erdirir kucaginiza almayi nasip eder insallah cok umutluyum insallah sizinki gibi sonuclanir
Daha önce regl belirtisi olarak böyle bişey yaşadınız mı? Benim kahverengi gelirdi aynı gün içinde regl olurdum ama olmadı bu farklıydı yani anlarsınız.Regl belirtiside olabilir diyorlar ama insallah bebistir:)
Yok canım herkeste olmuyor. Aynı kişide bile birinde olup birinde olmayabiliyor. Bazı kahve lekeler bebeğin tutunmaya çalışmasından kaynaklanıyor. Bazen de düşük başlangıcı olabiliyor.Bu lekelenme her gebelikte illa oluyormu kesin bir belirtimi bende olmadi böyle birsey 3gun gecikme negatif bir test umut arıyorum belirti arıyorum
Zannetmiyorum canım regl bitmeden birlikte olduğunuz için enfeksiyon filan olabilir gibi geldi bana bir doktora görün istersen.Ben birsey sormak istiyorum utanıyorum ama ben 4 gun once adetim bitti sandım ve eşimle birlikte oldum ama bitmemişim hep kan aktı cok şimdide kasıklarım ağrıyor sizde hamile kalmış olabilirmiyim...
Umudumu kiran bir durum oldu bu o yüzden sordum canım 3 gun gecikme ama öyle birşey olmadı adet olurkende yasamadim hiç ben o olmayabiliyorda kismindaysam ne alâ ama sanmıyorumYok canım herkeste olmuyor. Aynı kişide bile birinde olup birinde olmayabiliyor. Bazı kahve lekeler bebeğin tutunmaya çalışmasından kaynaklanıyor. Bazen de düşük başlangıcı olabiliyor.
Allah en kısa sürede sağlıklı bir bebiş nasip etsin canım. Bizim buralarda şöyle bişey var. Mesela geçen ay regl gecikmiştir ama negatiftir sonra ki ay pozitif olma ihtimali yüksek olur diyorlar. Bebek aranıyor filan derler. Belki de böyle bişeydir. İnşallah.Umudumu kiran bir durum oldu bu o yüzden sordum canım 3 gun gecikme ama öyle birşey olmadı adet olurkende yasamadim hiç ben o olmayabiliyorda kismindaysam ne alâ ama sanmıyorum
insaAllah öyledir canım geçen ay 13 gun gecikmeyle olmustum ama testlerim negatif cikiyor hep bu ay da yaptim yine negatif karmakarışık yani bakalim ne zaman gelicek bebis Allah hepimze saglikla versin insaAllahAllah en kısa sürede sağlıklı bir bebiş nasip etsin canım. Bizim buralarda şöyle bişey var. Mesela geçen ay regl gecikmiştir ama negatiftir sonra ki ay pozitif olma ihtimali yüksek olur diyorlar. Bebek aranıyor filan derler. Belki de böyle bişeydir. İnşallah.
Merhaba, benim reglime 3 gün kala kahverengi az da olsa kırmızı renkli lekelenmem oldu. Karnım da ağrıyodu adet oluyorum diye bekledm ama 3 gün sonra kesildi. 2 gün sonra da hamile olduğumu öğrendm
üzerinden epey zaman geçmiş sonuç ne yazmamışsınArkadaslar merhaba,
Yumurtlama donemim 6 hazirandi bugun kahverengi lekelenme yasadim reglme daha 4 gun var sizce bu yerlesme kanamasi olabilir mi aranizda boyle bir durum yasayan yada bilgisi olan var mi? Birde kasiklarim agriyo ve surekli yorgunluk hissi var.
Simdiden cok tesekkur ederim :)
tatlım başka belirtilerin de var mıydı ? kanama şekli nasıldı ? ben bu ay hamile oldugumu düşündüm tam adet günü kan verdim negatif çıktı eve geldim kanama oldu ama açık pembe 3 gündür de böyle sadeec 2-3 damla aktı bir daha yogunluk olmadı sadece peçeteye silince bugun 3 gün olacak kesilmek üzere açık kahve - pembe karışık oldu. ilk kan gelmeye başladıgında yarım saat aşırı ağrım oldu sonra geçti. hala göğüslerimde dolgunluk duruyor ve uçları hala kapkara. acaba yerleşme kanaması olabilir mi bir türlü anlayamadım
biraz daha ayrıntılı anlatır mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?