Yerleşme Kanaması

Bilmiyorum canımcım ama bu bilinmezlik çok zor.o kadar emindim ki hamile olduguma hala gögüs uclarım kapkara kanamada bu şeklide olunca olabilir mi acaba diye düşündüm

kaç gün sonra öğrendin peki ? sen kanama oldugunda anlayabildin mi yerleşme kanaması oldugunu ? daha önce hamilelik belirtilerin var mıydı bu kanamayla devam etmedi mi ? benim belirtilerim hemen hemen hepsi kayboldu sadece sag kasıkta küçük batmalar devam edıyor arada. gögüslerde kararma duruyor ve hamile değilim hissimde yok. kendimi öyle boş hissetmiyorum

Anlamamıştm yerleşme kanaması oldugunu bu ay da hastalanıyorum dedmm ama devamı gelmedi. Bi gün geçtikten sonra kan verdm o zaman çıktı.Kasıktaki ağrılar batmalar geçmiyo pek zaten .
1-2 daha olmazsan testi tektarlarsın geç döllenme olunca anca çıkar. Hayırlısı inş

Kızlar benim adetim 3 aydır geçiyordu geçen ay 1 haziranda adet oldum bu ay da 1 temmuzda oldum adet ama her adetim de 4 gün boyunca tam adet olurdum yani kanama olurdu ama bu defa adet oldum ama sanki adet değilim gibi çok az oldu 3. Gün bugün ama sadece 2 defa pet değiştirdim oda dolmadı bile yani peçete ye silince geliyor dün biraz pembemsi kanama oldu bugün adet bitecekmis gibi kahverengi akıntı var bu nedir sizce adet bu sekilde olur mu daha önce hiç böyle olmamıştı 6 günde tam anlamıyla temizlenirdi ama bu defa böyle oldu

kızlar selammmmm 25günde bir regl oluyorum ben 11.12.günlerim yumurtlama günlerim benim 11.gün eşimle ilişkiye girdik bebek istediğimiz için ilişkiden birkaç saat sonra kanamam oldu ilk defa böle birşey yaşıyorum ayrıca ilk korunmasız ilişkimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…