- 28 Eylül 2011
- 301
- 184
- 303
- Konu Sahibi MucizeMiZz
-
Yerleşme kanaması olabilir ve eğer ki öyleyse testte de pozitif çıkar diye düşünüyorumKızlar 21 ocakta ovuslayonda çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim ve bugün akşam üstü sol kasıgımda bir sancı ile tuvalete gittim ve kopkoyu bir kahverengi leke vardı sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi? Normalde 28ocakta adet olmam gerekiyordu ama adete 7 gün kala ovulasyon oldu adetimde gelmedi hala bekliyorum 5 Şubatta test yapacaktım 15 gün 5 şubata denk geliyor ama bugün kahverengi leke gelince kafam iyice karıştı sizce leke gelmesi normalmi?
Yani hayırlısı diyelimYaptım ama bişi çıkmadı neyse ben en iyisi 5 şubata kadar bekleyeyim daha
Yerleşme kanamasıyla ilgili evet bir sürü konu var ama ben kendimle ilgili bir olayı anlattim farkindaysan herkesin kendince belirtileri farklıdır bende kendimle ilgili belirtileri yazdım ve bir konu hakkında tecrübeli bayanlardan bilgi almak istedim milyon tane konu varsa bakmasaydın veya yorum yazmayıp çıksaydın o zaman konudan gereksiz yere yorum yapmak yerineYerlesme kanamasıyla ılgılı mılyon kez aynı srylerı yazıyoruz keske konu acmadan once bı aratsan acılmıs olan konuya baksan.
Ben senin mesajını şimdi okudum arkadaş için yazmıştım onu adetten sonra yerleşme nasıl olsun döllenme olmamış ki yerleşme olsunkızlarr merhabaa... yardım edin bende bebek istiyorum.. :/ reglim biteli 2 yada 3 gün oldu ama wc ye gıttıgımde çok açık pembe bır akıntı gelıyor sızce hamıle mıyım ? test yapmaya korkar oldum negatif çıkıcak diye bir bilginiz var mı yerleşme regliden sonra olabilir mi?
Kız senin cinsiyeti belliiddiiirrrrNormal cnm hamile kaldiysanda acele etme test icin bekle dollenmeden sonra 15 gun gecsin
Cnm benımde ilkay oyle oldu hatta ıkı gun boyle kahverengı leke gelınce ben adet olcam heralde derkwn ertesı gun kesıldı ama hıc kırmızı kan gormedım sadece kahverengı koyu bır akıntı gıbı azdı hatta haatayım falan heralde boyle geldı dedim bı kac gun sonrada goguslerım agrıyınca test yaptım cızgıyı hordumKızlar 21 ocakta ovuslayonda çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim ve bugün akşam üstü sol kasıgımda bir sancı ile tuvalete gittim ve kopkoyu bir kahverengi leke vardı sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi? Normalde 28ocakta adet olmam gerekiyordu ama adete 7 gün kala ovulasyon oldu adetimde gelmedi hala bekliyorum 5 Şubatta test yapacaktım 15 gün 5 şubata denk geliyor ama bugün kahverengi leke gelince kafam iyice karıştı sizce leke gelmesi normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?