Yerleşme kanaması

Kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum ve 14.gune kahverengi akıntı ile uyandım. Bu akintilar gittikçe açılan renk ile üç gündür devam etmekte. Sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ama wc ye bir gidiyorum kesin regl başladı diye ama peçeteye sadece sulu veya koyu akıntı geliyor. Bugün 16.gun ve dün erken gebelik testi yaptım. Testte ise ikinci çizgiyi görmek için o kadar zorlandım ki sanki gölge gibi oluştu bir şeyler ama görmek için çok zorlanıyoruz. 16.gun için negatif sayılabilir bu sonuç. Ha regl oldum olacağım derken de kan testine gitmeye de korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

Bende çatlatma iğnesi oldum 16.günümdeyim açık pembe birleke oldu ve şimdi kahverengine dönüyor çok az leke şeklinde..

Şuandaki durumun nedir hamile kalabildin mi ??

İnşallah kahverengi lekelerim oluyor şuan hadi hayırlısı ters birşey olmasa.

Allah en kısa zamanada bebek nasip eyler sana inşallah

Kızlar bu yerleşme kanaması her kişide oluyor mu yoksa bunu hiç yaşamayıp hamile kalan var mi

Anladım canım teşekkür ederim adetime 3 gün var göğüsler cok sisti karnımda şişlik ve gerginlik var da test yapmadım beklemedeyim oyuzden butun olasılıkları öğrenmeye çalışıyorum da
Allah gönlüne göre versin İnsaAllah canm benmde belirtilerim aynı senin yazdıkların gibiydi İnsaAllah hamilesindir :)

Ben test yaptım negatif çıktı.

Öğlenden beri çok az kahverengi lekelerim oldu inşallah yerleşme kanamamdır.

Devam etmezse kan testi yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…