- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi MucizeMiZz
-
PipiKız senin cinsiyeti belliiddiiirrrr
Bende bu ay sonu öğrenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm iki tarama var iki hafta sonra
Hadi hayirlisi canimm bende ikili testte ogrendimBe
Bende bu ay sonu öğrenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm iki tarama var iki hafta sonra
Test yaptım ama malesef ki negatif bu ayda olmadı neyse hayırlısını dileyip yolumuza kaldığımız yerden devam o bebis bu gobuse girecekBİR HABER VARMI 5 ŞUBAT GEÇTİ @Mrs Yetimarslan
Bende çatlatma iğnesi oldum 16.günümdeyim açık pembe birleke oldu ve şimdi kahverengine dönüyor çok az leke şeklinde..Kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum ve 14.gune kahverengi akıntı ile uyandım. Bu akintilar gittikçe açılan renk ile üç gündür devam etmekte. Sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ama wc ye bir gidiyorum kesin regl başladı diye ama peçeteye sadece sulu veya koyu akıntı geliyor. Bugün 16.gun ve dün erken gebelik testi yaptım. Testte ise ikinci çizgiyi görmek için o kadar zorlandım ki sanki gölge gibi oluştu bir şeyler ama görmek için çok zorlanıyoruz. 16.gun için negatif sayılabilir bu sonuç. Ha regl oldum olacağım derken de kan testine gitmeye de korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
Herkeste olacak diye bisey yok canm kimisnde olur kimsnde olmaz bende olmadı meselaKızlar bu yerleşme kanaması her kişide oluyor mu yoksa bunu hiç yaşamayıp hamile kalan var mi
Anladım canım teşekkür ederim adetime 3 gün var göğüsler cok sisti karnımda şişlik ve gerginlik var da test yapmadım beklemedeyim oyuzden butun olasılıkları öğrenmeye çalışıyorum daHerkeste olacak diye bisey yok canm kimisnde olur kimsnde olmaz bende olmadı mesela
Allah gönlüne göre versin İnsaAllah canm benmde belirtilerim aynı senin yazdıkların gibiydi İnsaAllah hamilesindir :)Anladım canım teşekkür ederim adetime 3 gün var göğüsler cok sisti karnımda şişlik ve gerginlik var da test yapmadım beklemedeyim oyuzden butun olasılıkları öğrenmeye çalışıyorum da
Nasip canim insallah hayırlısı ne zamansa o zaman olsun sen hamilesin sanırım ne kadarlık bebis :) :*Allah gönlüne göre versin İnsaAllah canm benmde belirtilerim aynı senin yazdıkların gibiydi İnsaAllah hamilesindir :)
11+5 hafatlık hamileyim canım 2 gun sonra12 haftalık 3 aylık olucaz İnsaAllah :)Nasip canim insallah hayırlısı ne zamansa o zaman olsun sen hamilesin sanırım ne kadarlık bebis :) :*
Oyyy masallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insallah11+5 hafatlık hamileyim canım 2 gun sonra12 haftalık 3 aylık olucaz İnsaAllah :)
Amiin Allah razı olsun Allah'ım en kısa zamanda sanada nasip etsin hayırlı bi evlât İnsaAllahOyyy masallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?