Yerleşme kanamasımı başka birşeymi

lara8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
64
25
3
25
Selam kızlar,

Ben dün hamile olduğumu öğrendim ama bayramın ilk gününden beri ara ara hafif kahverengi lekelenmeler oluyor. Peceteyle silince farkediyorum başta yerleşme kanaması sandım ama bugün 4ncu gün ve hala ara ara çok az kahvrengi lekelenme oluyor. Yerleşme kanaması bukadar sürermi? Normalmidir? Pazartesi gününe kadar doktora gidemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Çok nadir de olsa lekelenme devam edebiliyor. Yoruluyorsanız ve çok ayakta falan duruyorsanız onun da etkisi vardır. Mümkün olduğunca istirahat edin. Kanama şeklinde kırmızı renkte bir durum yaşarsanız da mutlaka acile gidin. Onun dışında korkulacak bir şey yok

Çok teşekkür ederim biraz rahatladım evet ayakta çok duruyorum sanırım ondan olabilir

Merhabalar adet gunume 13 ya da 14 gun kala tam emin değilim kahverengi peçeteyle gelen yoğun olmayan kanama oldu ama ara ara bir pedi bile doldurmadı ılk once adet olacakmısım gıbı bir bel ağrısı yaşadım daha sonra bu akıntıyı gördüm yoğunlaşma olmadı ara ara kasıklarımda batma ve bel ağrısı oluyor. Tatildeydim denizde falan yüzdüm yani onla alakası olabılır mı ama bayadır korunmadan ılıskı oluyor son adetımın baslangıcı 25 hazırandı 1 temmuz gibi bitti bittiğinden beri ve yumurtlama gunlerı ılıskı oldu ama öyle yatıp beklemedim. Bazı yerlerde yumurta catlama kanaması diyor ama benım bu zamana kadar böyle bıseyım olmadı test yapmalı mıyım? Adetime 11 gün var

Bende de oluyor aynı dediğiniz gibi kahverengi lekelenme halada devam ediyor ara ara 6. Haftamdayım bende biraz endişeliyim inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz

Bende de oluyor aynı dediğiniz gibi kahverengi lekelenme halada devam ediyor ara ara 6. Haftamdayım bende biraz endişeliyim inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin aynı durumu bende yaşıyorum. Tüp bebek için gittim lekelenme olmuşum meğersem adet sandım doktorum test yaptı btahcgm hamile çıktı 2 gün sonra guzel yükseldi. Şimdi 6 haftamıza gırdık ilk adet zamanımdan once ogunler geldi bıdaha yoktu bugun doktora giderken baktım gelmiş kahverengi leke kesın hamile değilim düşürüyorım dedjm cok şükür kesemizi gördükk cok iyi yere yerleşmiş dedi ama lekelenmem var dedjm bunlar normal şuan dedi kırmızıya donmediği sürece. Günde 3 kere progesteron fitil alıyorum en başından beri bende sizin gıbi cok korkuyorum Allahım yuzumuze gulsün inşallah cok stresli oluyormuş ınsan Boyle.. Ben surekli yatıyorum sizde yatın yormayın kendınızı

Amin inşallah canım benim sağlıklıdır inşallah bebeklerimiz Yaa ne güzel hayırlı olsun inşallah sizede. Bende korkup hemen hastaneye gitmiştim kesemizi görmüştük duphaston u 3 e çıkardı doktorum. Valla stres yapıyodum tatile geldik şimdi kafa dağıtmak in çok şükür endişem azaldı dönüşte doktora gideceğim kalp atışı için inşallah herşey yolundadır. Sürekli yatıyordum burdada zaten kendimi yormuyorum çok şükür. Endişeli oluyor insan ama normalmiş heralde bu kırmızı olmadığı sürece. Allahım evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

Çokkk amin ağrılarınız oluyor mu ? Adet sancısı gıbi sancıların olabilir dedi bana ama korkma dedi bugun var ama işte gelde içimize anlat. Ben üç tane kaybettim 1 sene once bu mucıze gıbi geldi

Çokkk amin ağrılarınız oluyor mu ? Adet sancısı gıbi sancıların olabilir dedi bana ama korkma dedi bugun var ama işte gelde içimize anlat. Ben üç tane kaybettim 1 sene once bu mucıze gıbi geldi
Yok ara ara kasıklarım ağrıyor oda normal zaten canım. Allahım birdaha kayıp yaşatmasın inşallah. Bebeklerimizi sağ salim bize bağışlasın inşallah rabbim

Aynen tek duamız Benim 1 haziran canım

Benimde 4.hafta başlayan 9.haftada biten kahverengili lekelenmem oldu.
Çok fazla endişelendim. Doktor her seferinde bi problem yok normal dedi. Çok şükür geçti. Sizinde doktorunuz normal diyorsa güvenin. Ama dikkat edin, bol istirahat. Ben iğneler ve progestan fitil kullandım, hala kullanıyorum. Doktorunuza sorun belki sizede verir.

Merhaba bende geçen ay tüp bebek yapmıştım tutmadı o ay hamile kaldım bu ay adetim 11 gün gecikti test yapmaya gücüm yok negatif çıkar diye umuyorum ama gecikme oluyr sitede stres yapiyorm. Adet günümden bu güne hep ara ara kahverengi akıntı seklinde lekeler geldi ama her zaman değil. Bı geliyor iki gün gelmiyor şeklinde. Bu süreçte çok yürüdüm çok kostüm hatta . Belki sokulurm dedm akşamında ama hala yok gelen giden.. bazen belim çok ağrıyor aha sokuluyorum diyorm ama hiç brsey yok.. göğüslerim çok ağrıyor dokunamyorum. Test yap diyorlar ama cesaretim yok.. napicami blmiyrm

Elimde değil korkuyorum ya. Teşekkür ederim saolun. Haftaya gittiğimde söyleyeceğim belki verir banada.

Böyle korkuyla yaşamaktansa acilden bi kan testi yaptırın. Belki de düşük tehlikeniz vardır önlem alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…