Yerleşme kanamasımı başka birşeymi

Naıslsınız nasıl gıdıyor bebiş iyimi gectimi lekeleriniz benım cok şükür 2 gun sürdü bitti ağrılarım da kesildi sanki hıc hamile değilmişim gibi şimdide Boyle bir durum var
Devam ediyordu benim azar azar leke ama 2 gündür yok. 6+3 te kalp atışına gittik duyamadık haftaya gel dedi doktor şimdide onun stresiyle uğraşıyorum endişeliyim

Devam ediyordu benim azar azar leke ama 2 gündür yok. 6+3 te kalp atışına gittik duyamadık haftaya gel dedi doktor şimdide onun stresiyle uğraşıyorum endişeliyim
Ben duydum cok şükür 6+1 de inşallah sende duyarsın. Evet cok stresli bişey elim ayağım tıtreyerek gıttım belki gec döllenmedir 8.haftada bile duyan var. Sağlıkla gelsinler inşallah kollarımıza

Ben duydum cok şükür 6+1 de inşallah sende duyarsın. Evet cok stresli bişey elim ayağım tıtreyerek gıttım belki gec döllenmedir 8.haftada bile duyan var. Sağlıkla gelsinler inşallah kollarımıza
Ben 7+4 te duydum canım çok şükür. Sağlıklı olurlar inşallah

Bende de oluyor aynı dediğiniz gibi kahverengi lekelenme halada devam ediyor ara ara 6. Haftamdayım bende biraz endişeliyim inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz
Bende 5+4 deyim 13 gündür kahverengi lekelenme ara ara oluyor sizin son durumunuz nedir

Bende 5+4 deyim 13 gündür kahverengi lekelenme ara ara oluyor sizin son durumunuz nedir
Benimde 10 gün kadar sürmüştü lekelenmem ama geçmişti. İlk zamanlar oluyor öyle endişelenmeyin. O haftadan sonra daha hiç yaşamadım çok şükür

Benimde 10 gün kadar sürmüştü lekelenmem ama geçmişti. İlk zamanlar oluyor öyle endişelenmeyin. O haftadan sonra daha hiç yaşamadım çok şükür
Ben muayeneden geldim şimdi progesteron hormon için kan testi yaptılar 10.20 çıktı 1 hafta öncede 10.40 çıkmıştı. Doktor progesteron hormonun sınırda dedi progestan 200 mg verdi 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Sizin progesteron hormonunuz kaçtı?

Benim progesteronda sıkıntı yoktu progestan kullanmamıştım. Duphaston kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…