Yerleşme kanamasimi yoksa kirmizilar mi geliyor :(

Testin markası ne? Bebetime markalı test yapıyor bunu. Silik çizgi çıkıyor fakat adet geliyor. benim birkaç kere basıma geldi. En sonundakinde güvenemeyip predictor de aldım. Hatta adet günüm 5 gün gecmiş olmasına ve predictor kopkoyu çıkmasına rağmen o test yine silik çıkıyordu.

Laboquik canim güvenilir bir test diye biliyorum ama maalesef husrandi. Biraktim zaten şuan çocuk isini ağustosta tatile gidiyoruz o yüzden ogune kadar ugrasmicam

Hayirli olsun bebegin canim. Ne kadar zamanda hamile kaldin yaptigin özel birşey varmiydi?

Hayirli olsun bebegin canim. Ne kadar zamanda hamile kaldin yaptigin özel birşey varmiydi?

Canim ben 1,5 yıl sonra kaldım. Benim esim kanserden ötürü cok yogun kemoterapi, radyoterapi ve ısın tedavisi görmüştü. Kemoterapide kullanılan ilaçlardan ötürü sperm kalitesi ve sayısı cok cok dusuktu 5 yıl geçtiği halde. Ben esime saw palmetto kapsül, caksir ve l'arginine içeren bir macun kullandırdım. Ben de çörekotu yağı kapsülü kullandım. Bu arada laboquick ile ovulasyon takibi yaptım. 2. Ayımızda oldu. Darısı isteyen herkesin basına insallah.

Hayirli olsun raabim sağ saglim sana bagislasin evladini esinede çok geçmiş olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…