- 1 Kasım 2022
- 66
- 11
- 18
- 39
- Konu Sahibi tup bebek annesiiiii
-
Merhaba kizlar....bugün transferimin 4.gunu dün akşam kahverengi kokulu akinti geldi yerlesmemedir acaba...
Geçmiş olsun canım daha sonra denedin mi pekiMerhaba benim de kahverengi gelmişti pembe bi hafta fln pozitifti sonra kimyasal oldu ama herkesin farklı oluyor takip ettirn
Hala devam ediyor mu bu şekilde ? Sadece o gün mü geldiKızlar bu kanama yerlesmemi transferden 3.gun geldi.Lutfen yardımcı olun bugün 7.gunum.....
Sadece o gün geldi.Hala devam ediyor mu bu şekilde ? Sadece o gün mü geldi
Yerleşme olabilir o zaman. Zaten 7. Gününüzmüş kanda belli olur isterseniz kan verirsinizSadece o gün geldi.
Benim 3.gun embriyosuydu.....varsa şayet çıkmaz diye korkuyorum...Yerleşme olabilir o zaman. Zaten 7. Gününüzmüş kanda belli olur isterseniz kan verirsiniz
O zaman sabredin birazcık daha. 10. Günde verirsiniz o gün netleşiyor gibi bişi zaten. Burdan kanama ile belli olacak bir şey değil. İhtimal sonuçta her şeyBenim 3.gun embriyosuydu.....varsa şayet çıkmaz diye korkuyorum...
Daha üc gün önce oldu. İlişkiden bi on gün sonraya cıkar kan sonucu verirsenizGeçmiş olsun canım daha sonra denedin mi peki
Çok teşekkür ederim cevabınız için rica etsem ilk sayfada 3.gun olan sönük kahverengi fotografi attım bakabilirmisiniz....Ben transfer işlerini pek bilmiyorum canım ama kendi yerleşme kanamam dan bahsedeyim istedim. İlişkiden tam 10 gün sonra yerleşme kanaması gördüm. adete bir haftaya yakın zaman vardı. kahverengi olarak başladı. daha sonra evde idrar testi yaptım silik çıktı doktora gittim kan da beta 75 çıktı. yükselmiş ama hamilesin diyemeyiz belki kimyasaldır dediler. sonra çok az kırmızıya dönüp bitti. keseyi de 6. haftaya kadar göremediler ama kan da beta biraz biraz da olsa yükseliyordu.Bu kadar... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yerleşme kanaması ise beta hcg pozitif çıkar. Kan testi verin başka türlü bunu bilemezsiniz.Kızlar yardım.....Yerlesme kanamasi olup fikri olan yazarsa sevinirim attığım ilk sayfadaki fotoğraf yerlesme kanamasimidir
Bunu bende biliyorum smilesss ama gelin görün ki o stres......Zaten kan vee.eknicin günüm varYerleşme kanaması ise beta hcg pozitif çıkar. Kan testi verin başka türlü bunu bilemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?