Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adet günüme 2 gün var açık kahverengimsi akıntım oldu bugün. Dün erken gebelik testi yaptım predictor early negatif çıkmıştı bu yerleşme kanaması olabilir mi yumurtlamadan sonra 12. Günüm bugün
Kızlar adet günüme 2 gün var açık kahverengimsi akıntım oldu bugün. Dün erken gebelik testi yaptım predictor early negatif çıkmıştı bu yerleşme kanaması olabilir mi yumurtlamadan sonra 12. Günüm bugün
İnanır mısın benim de adetime 2 gün var ve tam bugün çok açık renk kahverengi sürüntü gördüm iç çamaşırımda. Dün aynı marka testle ben de negatif gördüm. Başka belirtin var mı benim bir kaç gündür belim kalçam sırtım bacaklarım çok ağrıyor sürekli kasık ağrısıyla tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye. Göğüs hassasiyetim de çok fazla diğer aylara göre adet öncesi hassaslıktan farklı her yeri özellikle uçları acıyor. Sende neler var