kızlar cok heycanlandım sımdı.
pazartesı transferım yapılmıştı. yanı bu gun transfer dahıl 7. gunumdeyım. bıraz once wc ye gıttım ayıptır soylemesı peçeteye sümükümsü pembemsı bışey geldi:) nerdeyse sevıncımden o peçeteyı saklayasım geldı. offfff acaba yerleşme kanamasımıdır bu.
bana 5. gun blast. emrıyo yerlestırdıler 2 tane. acaba tam zamanımı yerleşme kanamasının bılen varmı acaba? yarın ıdrarda bakıcam ınsallah cıkar:)
canım inşallah yerleşme kanamasıdır.nasıldı anlatsana biraz; böyle sümükümsü şeffaf akıntının içinde kanlı akıntı mı karışmıştı canım
Aaaaaaay ins hayatim umarım yerleşme kanamasidir bu kadar erken kanama onu gosteriyor.Bende bugün Günümü eski topikleri okuyarak geçirdim senin yazdıklarını falan okudum sonra bugüne geri dondüm açtığın topigi görünce icim tuhaf oldu Dualarim seninle cnm. :Saruboceq:
kızlar cok heycanlandım sımdı.
pazartesı transferım yapılmıştı. yanı bu gun transfer dahıl 7. gunumdeyım. bıraz once wc ye gıttım ayıptır soylemesı peçeteye sümükümsü pembemsı bışey geldi:) nerdeyse sevıncımden o peçeteyı saklayasım geldı. offfff acaba yerleşme kanamasımıdır bu.
bana 5. gun blast. emrıyo yerlestırdıler 2 tane. acaba tam zamanımı yerleşme kanamasının bılen varmı acaba? yarın ıdrarda bakıcam ınsallah cıkar:)
PATRİCA inanki çooooookk sevindim adına, inşallah sende bize güzel haberler veririsin arkadaşım, sabırsızlıkla bekliyoruz mutlu haberini :)
insallah canım yaaa bu 3. tedavım bılıyorsun. insallah hepimzinki son olur.
tamam kızlar bende beklemeye karar verdım zaten korkuyorum testten.
sabah uyandımda acaba gerecekmıydı dıyorum. keske bırkere daha olsada dahada emın olsam :) keske foto cekıp abartsaydım durumu:)))))))))))))))))))
gulucum81 sen transfer gununu de saydınmı 9. gun derken?
transferinin kaçıncı gunu canım
9. gunumdeyım bu gun canım ama ıdrar testı yaptım sabah negatif.bilmiyorumkismile
sizde sron ney ????
9. gunumdeyım bu gun canım ama ıdrar testı yaptım sabah negatif.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?