sende dayanamadın benim gibi di mi sırnaşık şey Bencede moral bozmak yok inş herşey çoooooooooooooooooooooooooooooooook güzel olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni dayanamadım valla arkadasım ama yarın kan testı yapıcam. yarın 10. gunum zaten varsa kesın cıkar kanda.eyvahedigeldismile
insallah olumlu olur tupbaby. sen benden 1 gun sonraydın dımı?
sen öndesin cnm yarın benim 9. günüm :))
evet canım bır gun varmıs aramızda hadı hayırlısı:) sen vagınadan progestan kapsul atıyormusun. rahım ağzın deyıyormu eline? sertlık yumusaklık nasıl hıssedıyorsun?
sırnaşık şey ben de kafa bi milyon olmuş ya valla ben tüpbaby yazmış diye okudum. :bbo: o zaman senden kesinlikle eminiz. inşallahhhhhh hamiş olursunuz sonra da hepimiz anne :CüvCüv:canım uykumdan ağrıyla uyanan bendım :) kız tupbaby sendemı uykundan ağrıyla uyandın.:)))
canım uykumdan ağrıyla uyanan bendım :) kız tupbaby sendemı uykundan ağrıyla uyandın.:)))
tupbaby ben senin gebe olduğunu biliyorum nerden dersen az önce bir yazını okudum uykumdan uyandıran bir ağrı diye yazmışsın ben iki gebeliğimde de aynı şeyleri yaşadım. inşallah güzel haberlerini alırım ama kan için erken. çünkü yarıklanma süresi diye bi şey var. değer ilk andan beri iki katına çıkmıyor. bir an birden fırlama yapıyor. sonrasında iki katına çıkıyor. ha millete akıl veriyon sen niye 10. gün idrar testi yaptın diyosundur -kesin diyosundur ya ben bile derdim yanee- ben 10.. gün sabah kaltığımda bir damla kahverengi leke gördüm. onun üzerine yaptım. 12. günde allaha şükür kan testim 250 çıktı. darısı başına canım..
patricia bende de yerleşme kanaması oldu. ama bir leke ve k.rengi herkeste farklı oluyo canım. diğer gebeliğimde k.verngi lekem oldu sonra o kırmızı bir damla kana dönüştü ve düşük yaptım. yani leke görmek güzel bi şey değil. gördün mü dinleneceksin. su içeceksin. senden çok umutluyum canım inşallah hepimiz birden 2011 nisan anneleri topiğini basarız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ah ahhh, keşke bende ağrıyla uykumdan uyansam, ama daha erken sanırım.
5. günümdeyim:uhm:
ah canım ben uyandımda ne oldu. bu gun 10. gunum ve ıdrar testımde negatıf. ama benım o bıcak saplanması 2. gun olmustu.
sendedemı blast transferı oldu arkadasım?
maalesef2.gün transferi sence tutarmı
vallahı en yakın arkadasımın 2. gun embrıyosu tuttu
1 ay kaldı doğumuna sımdı. hemde cok kalıtesız bır embrıyodu. yeterkı rabbım ol desın canım.
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Bende de oldu o ağrı ama gece yatarken değil ayaktayken evde 2 kere ayrı günlerde girdi
ama garipti bir anda büküldüm hemen kendimi yatağa attım mafoldumben
Benimkisi belirti dğeil herhalde neyse yarın size sonucumu yazarım olumsuz olursa moralinizi bozmamak için belki yazmam ama mafoldumben
simten çok sevindim hayatım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm darısı bizlerin başına inşşş ( amin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?