yerlesme kanamasımı?

sende dayanamadın benim gibi di mi sırnaşık şey Bencede moral bozmak yok inş herşey çoooooooooooooooooooooooooooooooook güzel olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sempatiksalakcinni dayanamadım valla arkadasım ama yarın kan testı yapıcam. yarın 10. gunum zaten varsa kesın cıkar kanda.eyvahedigeldismile

sempatiksalakcinni dayanamadım valla arkadasım ama yarın kan testı yapıcam. yarın 10. gunum zaten varsa kesın cıkar kanda.eyvahedigeldismile

Aramızda kalsın aman kimse duymasın bende yarın sabah kan testi yaptırıcam kaydirigubbakcemile3
Ay dayanamıyorum napıyım yaa ( şimdi herkes baktırma erken moralin bozulur yazacak biliyorum :umursamaz: ) ama baktırıcam.
Şu beynimi olumsuzlukla kemiren böceği yarın sonucumla öldürmek istiyorum. Allahtan hayırlısı olumlu yada olumsuz sonuç biraz içimi rahatlatacak buna eminim boshayallersmile

evet canım bır gun varmıs aramızda hadı hayırlısı:) sen vagınadan progestan kapsul atıyormusun. rahım ağzın deyıyormu eline? sertlık yumusaklık nasıl hıssedıyorsun?

Yok cnm ben iğnesini kullanıyorum ( her sabah eczaneye gidiyorum 2 gün öncesine kadar iğne kabusumdu ama şimdi ağrı sızı yapmıyor.
Ama sonuçta kontrol yapsam sertlik veya yumuşaklık hissederim herhalde bilmiyorumkismile

Hangisi iyi sertlik mi yumuşaklık mı
Offf sen nerde yaptırıcan kan tahlilini ben özel bir hastaneye gidicem ama sonucu kim bilir saat kaçta verirler (

tupbaby ben senin gebe olduğunu biliyorum nerden dersen az önce bir yazını okudum uykumdan uyandıran bir ağrı diye yazmışsın ben iki gebeliğimde de aynı şeyleri yaşadım. inşallah güzel haberlerini alırım ama kan için erken. çünkü yarıklanma süresi diye bi şey var. değer ilk andan beri iki katına çıkmıyor. bir an birden fırlama yapıyor. sonrasında iki katına çıkıyor. ha millete akıl veriyon sen niye 10. gün idrar testi yaptın diyosundur -kesin diyosundur ya ben bile derdim yanee- ben 10.. gün sabah kaltığımda bir damla kahverengi leke gördüm. onun üzerine yaptım. 12. günde allaha şükür kan testim 250 çıktı. darısı başına canım..

patricia bende de yerleşme kanaması oldu. ama bir leke ve k.rengi herkeste farklı oluyo canım. diğer gebeliğimde k.verngi lekem oldu sonra o kırmızı bir damla kana dönüştü ve düşük yaptım. yani leke görmek güzel bi şey değil. gördün mü dinleneceksin. su içeceksin. senden çok umutluyum canım inşallah hepimiz birden 2011 nisan anneleri topiğini basarız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım uykumdan ağrıyla uyanan bendım :) kız tupbaby sendemı uykundan ağrıyla uyandın.:)))

canım uykumdan ağrıyla uyanan bendım :) kız tupbaby sendemı uykundan ağrıyla uyandın.:)))
sırnaşık şey ben de kafa bi milyon olmuş ya valla ben tüpbaby yazmış diye okudum. :bbo: o zaman senden kesinlikle eminiz. inşallahhhhhh hamiş olursunuz sonra da hepimiz anne :CüvCüv:

canım senın kaçıncı gunde oldu o sıkısma sancı her neyse?
benım 19unda blast transferım oldu. 21ınde o sancım oldu gece. embrılalog demıstı zaten embrıyo olustuktan 6.-7 gun sonra tutunmaya baslar. tamda işte 7. gune denk geldı benımkısı. insallah dediğin gibidir. insallah benımledir meleklerim.

ah ahhh, keşke bende ağrıyla uykumdan uyansam, ama daha erken sanırım.
5. günümdeyim:uhm:

ah canım ben uyandımda ne oldu. bu gun 10. gunum ve ıdrar testımde negatıf. ama benım o bıcak saplanması 2. gun olmustu.
sendedemı blast transferı oldu arkadasım?

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Bende de oldu o ağrı ama gece yatarken değil ayaktayken evde 2 kere ayrı günlerde girdi
ama garipti bir anda büküldüm hemen kendimi yatağa attım mafoldumben
Benimkisi belirti dğeil herhalde neyse yarın size sonucumu yazarım olumsuz olursa moralinizi bozmamak için belki yazmam ama mafoldumben
simten çok sevindim hayatım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm darısı bizlerin başına inşşş ( amin )

vallahı en yakın arkadasımın 2. gun embrıyosu tuttu
1 ay kaldı doğumuna sımdı. hemde cok kalıtesız bır embrıyodu. yeterkı rabbım ol desın canım.

amin inşallah, burada hepimiz duygu düşüncelerimizi paylaşıyoruz, ne hikayeler duyuyoaruz, inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız, beslenmene nasıl dikkat ediyorsun patrica, ha bu arada herkese söyleyeyim sakın maydonoz yemeğin, bebeği dşürdüğünü biliyorum, benden sizlere tavsiye arkadaşlar

kız cıddımısın okumadım ben senınkını. hadı ınsallah. pekı kacıncı gun oldu bu sancı yarum?

soway cım her aksam mutlaka meyve yıyorum. ve sabah kalkınca mutlaka bır bardak sut ıcıyorum. varsa yanındada muz yıyorum. diğer yemeklerım her zaman yedıklerım. ben oyle özellıkle ananas kıvı olaylarına ınanmıyorum cunku 2. denememde ananas yemekten dılım bır tuhaf olmustu ama tutmayacağı varsa tutmuyor ıste.

simtencim hakkatten bende soylemeyı unuttum. allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın arkadasım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…