bence cıkar yada bıkac gun daha bekleyin
kız sen daha yapmadın mı testi söyle adresini ben yollıycam sana test:):)
ben adetıme 8 gun varken yasadım yerlesme kanamasını
oyle bır damla fılan degıldı ..
yerlesme kanaması bıtınce adetıme 4 gun varken kan testı yaptırdım oradan ögrendım bebegımın varlıgını
kanda kesın cıkıyor yerlesme kanaması ıse bekle bıraz daha baya gecmıs cunku 8 gun ..
ınsallah hamılesındır
evt bugun 9 gunn ben eger kı yerleşmeyse ki ALLAHım inş nasıp eder diger gun koştum kan testı yaptırdım sonuç pzrtesi ögleden sonra yda salı gunu çıkçak çatlıcam artık
CANIM NEDEN BU KADAR GEÇ ÇIKIOR ANLAMADIM.ben ocak ayında kimyasal geçirdim maalesef..ve adetim 1 gün geçmişti saat 5 ten sora devlet hastanesine gittim acil e ..kan testi istedim 1 saat sonra o güzel meleğimin haberini aldım..4 gün boyunca onun mutluluğunu yaşadım..tabii allah devamını getirmedi..hevesim kursağımda kaldı..ama olsun hayırlısı böyleymiş dioruz isyanım yok..inşallah bir gün allahım benide o kutsal görevi yükler..
canım sık sişini az kaldı işte öğrenmene inşallah hamilesindir :)
ALLAHım ne muradın varsa inşallah sanada verir guzel destegın için çok teşekkür ederimm
merhaba Civciv,
ya bende merak ettim su test sonucunu, insallah hamilesindir... hadi güzel haberlerini bekliyoruz..
benim adetimde 28 Mart´ta gelmisti en son, benimkindende ses yok ama ben persembe gününden beri agri kesici aldigim icin gecikme oldu herhalde... hamile olmam mümkün degil...
hakkimizda hayirlisi..selamlar
ben adetıme 8 gun varken yasadım yerlesme kanamasını
oyle bır damla fılan degıldı ..
yerlesme kanaması bıtınce adetıme 4 gun varken kan testı yaptırdım oradan ögrendım bebegımın varlıgını
kanda kesın cıkıyor yerlesme kanaması ıse bekle bıraz daha baya gecmıs cunku 8 gun ..
ınsallah hamılesındır
canım yaa bebeğini hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına sana sorum benimde adet günüme 5 gün kala koyu renkli koyu kıvamd bişey geldi sabah kalktığımda gördüm şimdi ise 4 günüm kaldı senin nasıl olmuştu başka bi belirtin falan varmıdı mesela benim dün adet olmuş gibi bacaklarım belim falan ağrıyodu ve çok halsizdim fakat bugün öle degil sadece kasıklarıma bişeyler batar gibi sanki ben de şimdi çok merak ediyorum
ay canım gebe mısın?? yoksaaa adetın 1 gun geçtin hemen test yap ne renktı akıntın koyu derken??
inşallah cannım zaten öyle düşünüyorum ama merakımdan sorup duruyorum şte akıntım vişne çürüğü rengi gibi kahverengi gibi bişeydi onu görünce erken adet oluyorum sandım ama bi daha olmadı adetlerim de hep düzenlidir bende merak ediyorum bu yerleşme kanaması nasık oluyo konu hakkında ne biliyorsun yardımcı olur musun
canım yerleşme kanaması bır kaç damla lekelenme şeklinde pembe yda kahverengı kan şeklinde geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?