benimde çok değil di zaten sabah kalktığımda çamaşırımda gördüm o da en fazla 3 damla anca vardır dediğim gibi de çamaşırımdaki leke kahverengimsiydi bi de bu arada kasıklarıma ve gögüslerime bişeyler batıyo gibi
yerleşme kanamasına çok benzıyor tatlım inş hamılesindri kan testı falan yaptırdın mı?
bu ilk denemeemizdi ve çok istiyorum inşallah öledir henüz daha test falan yapmadım dediğinn gibi adet günüm 1 gün falan geçsin diye bekliyorum ama insan sabırsızlanıyo işte sağolun siz arkadaşlarda bilgilerinizi paylaşıyosunuz
hadi hayırlısı padilla inşallah bebiştir... haberdar et :)) tecrübe edinelim :))
ilk ayda zor ama olsunn inşşşş tatlımmm
ben de bu ay olmaz diye düşünüyordum ama akıntı kasık e gögüs batmaları falan olunca bi umut işte
son durum nedir kizlar... varmi bebisler?
Insallah bosa cikarmaz Rabbim ümitlerimizi... sevgiler
amin canım benım adetım 2 gun geçince kan testı yaptırmıştık negatıf çıkmıştı şuan 11 gun oldu adet gelmeyelı bugun doktora gıttım doktor bana 10 gun sonra gel ultrasonla bkalım dedı geç döllenme olabılırmış
anladim canim, hadi hayirlisi insallah bu sefer iyi sonuc alirsin... 10 günde gecmez simdi bekle bekle demi... Rabbim büyük, isteyen dileyen herkese nasip etsin...
öle canım çok fena ALLAH bır yerdende sabır veriyor çok şükür guzel dileklerın saol canım senın bebiş falan var mı?*
kızlar benim adetimde 8 gün gecikti bende pazar günü damla şeklinde bir kanama oldu sonra normale döndü.dün akşam test yaptım negatif.ilk hamileliğimde de böyle bişi olmuştu.ama testte pozitif çıkmıştı.aceba bir de sabah mı denesem?ne dersiniz.benim 5 yaşında bir oğlum var.şimdilik düşünmüyordum hayırlısı olsun
kızlar merhaba,
benim de yerleşme gibi bişey oldu ama emin değilim. çamaşırımda leke gibiydi çook açık kahverengi bişeydi. o mudur acaba?
son adetim 19 nisan. belirtiler desen çok. test de yaptım çok erken ama dayanamadım. ama hemen çıkmadı bikaç saat sonra baktığımda silik çizgiler çıkıyo.
kan testi diyorum, eşim süpriz olsun diyo. ben de yaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...
günler geçmiyo :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?