yerleşme kanamasından sonra kan testı ne zaman yapılmalı

yerleşme kanamasına çok benzıyor tatlım inş hamılesindri kan testı falan yaptırdın mı?

yerleşme kanamasına çok benzıyor tatlım inş hamılesindri kan testı falan yaptırdın mı?

bu ilk denemeemizdi ve çok istiyorum inşallah öledir henüz daha test falan yapmadım dediğinn gibi adet günüm 1 gün falan geçsin diye bekliyorum ama insan sabırsızlanıyo işte sağolun siz arkadaşlarda bilgilerinizi paylaşıyosunuz

ilk ayda zor ama olsunn inşşşş tatlımmm

hadi hayırlısı padilla inşallah bebiştir... haberdar et :)) tecrübe edinelim :))

hayırlısı inşallah rabbim nasip ettiyse o günleri de görürüz inşallah tabiki söylerim çift çizgiyi görünce allah hepimizin gönlüne göre versin pek umutlu degildim aslında akıntı olana kadar şimdide merak ediyorum ya nasip bakalım günler ne gösterecek bize

son durum nedir kizlar... varmi bebisler?

Insallah bosa cikarmaz Rabbim ümitlerimizi... sevgiler

amin canım benım adetım 2 gun geçince kan testı yaptırmıştık negatıf çıkmıştı şuan 11 gun oldu adet gelmeyelı bugun doktora gıttım doktor bana 10 gun sonra gel ultrasonla bkalım dedı geç döllenme olabılırmış

Son düzenleme:

anladim canim, hadi hayirlisi insallah bu sefer iyi sonuc alirsin... 10 günde gecmez simdi bekle bekle demi... Rabbim büyük, isteyen dileyen herkese nasip etsin...

anladim canim, hadi hayirlisi insallah bu sefer iyi sonuc alirsin... 10 günde gecmez simdi bekle bekle demi... Rabbim büyük, isteyen dileyen herkese nasip etsin...

öle canım çok fena ALLAH bır yerdende sabır veriyor çok şükür guzel dileklerın saol canım senın bebiş falan var mı?*

öle canım çok fena ALLAH bır yerdende sabır veriyor çok şükür guzel dileklerın saol canım senın bebiş falan var mı?*

ne demek canim... benim bebis yok, 2 kere düsük yaptim ben.. en son düsügüm ocak sonuydu, o yüzden biraz ara verdim... bir daha ki sefere doktor kontrolünde olmam gerekiyor... su anda benimde adetim gecikti ama sanirim aldigim agri kesicilerden dolayi gecikme oldu... bakalim hayirlisi...

Senin düsük falan olmadi simdiye kadar degil mi? Allah korusun... kimseye yasatmasin canim...zor oluyor

kızlar benim adetimde 8 gün gecikti bende pazar günü damla şeklinde bir kanama oldu sonra normale döndü.dün akşam test yaptım negatif.ilk hamileliğimde de böyle bişi olmuştu.ama testte pozitif çıkmıştı.aceba bir de sabah mı denesem?ne dersiniz.benim 5 yaşında bir oğlum var.şimdilik düşünmüyordum hayırlısı olsun

kan testı yaptır şekerim

kızlar merhaba,

benim de yerleşme gibi bişey oldu ama emin değilim. çamaşırımda leke gibiydi çook açık kahverengi bişeydi. o mudur acaba?

son adetim 19 nisan. belirtiler desen çok. test de yaptım çok erken ama dayanamadım. ama hemen çıkmadı bikaç saat sonra baktığımda silik çizgiler çıkıyo.

kan testi diyorum, eşim süpriz olsun diyo. ben de yaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...

günler geçmiyo :44:

şekerim dıger adet tarıhın gelene kadar bekle belkı geç döllenme falandır benımkısı sanırım psikojık falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…