- 17 Aralık 2019
- 391
- 301
- 33
- Konu Sahibi MaTmAzEL95
-
Kimisi boyle diyor kimisi adet gördüğü halde hamile olduğunu sonradan öğreniyor bende 2 aydır istiyorum ama olmuyor adet de erken ve az miktarda oluncave kisa sürünce acaba dedim ümitlendim bende de böyledir belki diyeYerlesme kanamasi com acik. Pembe yada kahve olur canim ve az olur damla damla diye bilyiorum kirmizi kan rengi geldiyse yerlesme kanamasi değildir
Cocuk calismalari yaptigin icin boyle oluyo olabilir canim benimde 5 gun suren adetim 6 gune cikti 2 aydir adet öncesi kahve leke geliyo oyle adet oluyorum 2 gun suruyo bitiyo sonra lekelenme oluyo şaşırdı iyice yaniKimisi boyle diyor kimisi adet gördüğü halde hamile olduğunu sonradan öğreniyor bende 2 aydır istiyorum ama olmuyor adet de erken ve az miktarda oluncave kisa sürünce acaba dedim ümitlendim bende de böyledir belki diye
biz de görür muyuz ki şu çift çizgiyiCocuk calismalari yaptigin icin boyle oluyo olabilir canim benimde 5 gun suren adetim 6 gune cikti 2 aydir adet öncesi kahve leke geliyo oyle adet oluyorum 2 gun suruyo bitiyo sonra lekelenme oluyo şaşırdı iyice yani
Sakin kal canim senelerdir hic bi sorun olmadigi halde olmayan lar var daha yeni baslamissin illa olucak kafani takmamaya calis brlirti arama kendinde zor biliyorum 5 aydir yasamadigim belirti kalmadi inan bu ay hic takmiyorum ovulasyon yapmiyorum oluruna birakdim hic bisi takip etmeden beklicembiz de görür muyuz ki şu çift çizgiyiher ay daha çok umutsuzluğa kapılıyorum zaten takıntılı da biriyim
Aslında haklısın canım. En iyisi oluruna bırakmak herhalde nasil olacaksa. Daha yeni evet ama ilk denemede hamile kalanları da bildiğim icin boyle umutsuz oldum herhaldeSakin kal canim senelerdir hic bi sorun olmadigi halde olmayan lar var daha yeni baslamissin illa olucak kafani takmamaya calis brlirti arama kendinde zor biliyorum 5 aydir yasamadigim belirti kalmadi inan bu ay hic takmiyorum ovulasyon yapmiyorum oluruna birakdim hic bisi takip etmeden beklicem
Ben ilk denemede hamile kalanlarada pek inanmiyorum tabiki vardir ama brn hamile kaldigimda gidip kimseye aylardir deniyoduk sonunda olduda dememAslında haklısın canım. En iyisi oluruna bırakmak herhalde nasil olacaksa. Daha yeni evet ama ilk denemede hamile kalanları da bildiğim icin boyle umutsuz oldum herhalde
Ben ilk denemede hamile kalanlarada pek inanmiyorum tabiki vardir ama brn hamile kaldigimda gidip kimseye aylardir deniyoduk sonunda olduda dememhemem oldu felan derim herhalde takma kimseyi kafanada takma hic bisiyi
Bende aynısını yaşadım yerleşme kanaması zannettim hatta adet olmadan önceki pembe kahve akıntıyı umutlanmıştım ertesi güne adet oldum ama tabi daha kısa sürdü normal âdetlerimden geçen ay da bu şekilde oldu 2 aydır anormallik oluyor boyle bende anlamadımİyi günler arkadaşlar... Adetimden 2 gün önce lekelenme oldu kahverengi ve pembe şeklinde peçeteye geldi bikaç damla şeklinde 2 gün sürdü ve bugunde adet oldum neden oldu acaba böyle bişey yaşayan varmı?
Paylaştığın bilgi icin sagol canım ☺ benim geçen ay adetim 5 gün erken geldi 3 gün normal kanama şeklindeydi ama azdı sonraki 3 gün de kahverengi resmen çamur gibiydi hic boyle olmazdı şaşırdım bende hatta. Ama yerleşme kanaması bu şekilde olmaz diyor herkes burda o yuzden bende cok ustune düşmedim suan göğüslerinde oyle hassasiyet var ki anlatamam dokunamıyorum şüphelendim simdi bende ☺Adetten 1 hafta önce veya kanama az ve köyü yada pembemsi ise bu genellikle yerleşme kanamasıdır.Yerleşme kanaması genellikle adete göre daha az ve genellikle iki gün sürer.Devamı
Paylaştığın bilgi icin sagol canım ☺ benim geçen ay adetim 5 gün erken geldi 3 gün normal kanama şeklindeydi ama azdı sonraki 3 gün de kahverengi resmen çamur gibiydi hic boyle olmazdı şaşırdım bende hatta. Ama yerleşme kanaması bu şekilde olmaz diyor herkes burda o yuzden bende cok ustune düşmedim suan göğüslerinde oyle hassasiyet var ki anlatamam dokunamıyorum şüphelendim simdi bende ☺
^^ adet gormek; rahim ovulasyon sonrasi embriyo icin hazirlanmis oluyo dollenme olmadiysa kalinlasan rahim duvari disari atiliyo kanama oluyo demek. Bebisin yapismaya calistigi o duvar soyulup atilamaz. Oyle olsa tutunamazki. Genelde dusuk tehlikesi lekelenmelerini adet gormek sandiklarindan boyle yanlis anlasilma olmus.Kimisi boyle diyor kimisi adet gördüğü halde hamile olduğunu sonradan öğreniyor bende 2 aydır istiyorum ama olmuyor adet de erken ve az miktarda oluncave kisa sürünce acaba dedim ümitlendim bende de böyledir belki diye
Yok hayır benim bir arkadaşım ve kayinvalidem 3 ay adet görmüş normal hamileyken. Dusuk tehlikesi falan da yokmuş olabiliyor yani. Çok az insanda bununla karşılaşabiliyormuş doktorlar yani düşük kanamasını adet sanmıyorlar zaten adet oluyorlar. Olmaz diye bisey yok Allahın işi o istedikten sonra olmaz diyemeyiz olabiliyor işte^^ adet gormek; rahim ovulasyon sonrasi embriyo icin hazirlanmis oluyo dollenme olmadiysa kalinlasan rahim duvari disari atiliyo kanama oluyo demek. Bebisin yapismaya calistigi o duvar soyulup atilamaz. Oyle olsa tutunamazki. Genelde dusuk tehlikesi lekelenmelerini adet gormek sandiklarindan boyle yanlis anlasilma olmus.
imkansız :)) allahın ısı tamam da cocuk nasıl tutunacak kalacak duvarı sokulup atılırken . allah da duzen koymus buna ^^ ben doktorun agzından yazıyorum kafadan uydurma bılgı yazmam burda kanama ayrı adet ayrı:) ^^Yok hayır benim bir arkadaşım ve kayinvalidem 3 ay adet görmüş normal hamileyken. Dusuk tehlikesi falan da yokmuş olabiliyor yani. Çok az insanda bununla karşılaşabiliyormuş doktorlar yani düşük kanamasını adet sanmıyorlar zaten adet oluyorlar. Olmaz diye bisey yok Allahın işi o istedikten sonra olmaz diyemeyiz olabiliyor işte
Bende bizzat yaşamış olanlardan ve onların doktorlarından bizzat yazıyorum bende kafadan uydurma yazmıyorum bilmediğim sey hakkinda yazacak degilim. siz duymamış görmemişsiniz ondan bu yargınız. 9 ay adet gören bile var burda biraz araştırsanız birçok insan görürsünüz bu şekilde. Ben burda normal adet gününde normal adet gören hamile biriyle bile konuştum. Size küçük bir not: Imkansız diye birşey yokturimkansız :)) allahın ısı tamam da cocuk nasıl tutunacak kalacak duvarı sokulup atılırken . allah da duzen koymus buna ^^ ben doktorun agzından yazıyorum kafadan uydurma bılgı yazmam burda kanama ayrı adet ayrı:) ^^
nasil inanmak istersen.Bende bizzat yaşamış olanlardan ve onların doktorlarından bizzat yazıyorum bende kafadan uydurma yazmıyorum bilmediğim sey hakkinda yazacak degilim. siz duymamış görmemişsiniz ondan bu yargınız. 9 ay adet gören bile var burda biraz araştırsanız birçok insan görürsünüz bu şekilde. Ben burda normal adet gününde normal adet gören hamile biriyle bile konuştum. Size küçük bir not: Imkansız diye birşey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?