Yerleşme kanamsı rengi ve kıvamı nasıl olur?

Kubo021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
833
1.161
43
Merhaba eşimle 1 aydır korunmadık, yumurtalama günü vs planlı şekilde ilişki yaşamadık akışına bıraktık göğüs hassasiyetim ve bel agrım oldu 19 agustosda idrar testi yaptım ama negatif çıktı 20 agustos yani bugün de kahverengi pembeye yakın akıntı geliyor ama peceteye silince karın agrısı vs yok öle hafif hissediyorum. Kan testi vermek istemiyorum erken diye iğne korkum var hemen bayılıyorum tansiyonum düşüyor idrar testi ne zaman yapmalıyım sizce başına gelen var mı

Yerleşme kanaması , pıhtılı ve kırmızı adet kanı gibi olmaz . Kahverengi , pembe hafif lekelenmeler olur ve pedi dolduracak kadar olmaz silindikçe veya bir kaç damla şeklinde olur :)
İnşallah yerleşmedir ki bence öyle Adet gününüz geçtikten sonra yapın bence testinizi, bekleyemezsenizde adet günü yapabilirsiniz

Evet ped de hiç kan lekesi yok silince geliyor peceteye çok teşekkür ediyorum Baska bi belirtim yok ama hayırlısı olur inşallah

Yogun kıvamlı mı olur yoksa akıskanmı mi peki kusura bakmayın çok soru sordum ama

Yogun kıvamlı mı olur yoksa akıskanmı mi peki kusura bakmayın çok soru sordum ama
Estağfurullah ne demek , pıhtı gibi olmadığını biliyorum sadece doktor öyle söylemişti ama akışkanmı kıvamlı mı olur bilmiyorum
Ben yaşamadım inşallah yaşamak nasip olur
Kendinizi dinlemeyin pozitif düşünün az kalmış zaten vardır inşallah gebelik

Çok teşekkür ederim kan testi veremiyorum bayılınca tansiyon hemen dusuyor mecbur beklıcm hayrlısı olsun inşallah isteyen herkese nasıp olsun inşallah hepimize nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…