- 17 Aralık 2016
- 18
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi kelebek1991
-
Hic belli olmaz genelde 8 ve 10 gun kala yerlesme kanamasi olur diyolartamam bir kaç gün daha bekleyeyim sizinde hakkınızda hayırlısı inş
3 gun kalmis test yapsan bi ihtimal gorunurBende de olmuştu,adete 10 gün varken sadece damla şeklinde gelmişti test yapmıştım hamileydim ama ne yazık kimyasal gebelikmiş..Yerinizde olsam adet günümü beklerdim ona göre test yapardım..Hakkınızda hayırlısı
Oldun mu canim?ama şuan ilk güne kadar biraz daha yoğun pembelik acaba regli mi olacağım
Yok canim bende daha bata 4 gun var ama oyle ne akinti ne kanama var. Kanama devam etmiyorsa yerlesmedir buyuk ihtimaltam belli değil ya.. senin var mı bebeğin filan ya da böyle bir problemin
Biliyor musun stres etkiliyo rahat olmamiz lazim bende 5 aydir korunmadim olmadi iste kafa rahat olmayinca olmuyo bu cok onemli dusunmeyen bebek istemeyen insanlar hemen hamile kalirlar bu yuzdenHmm..benimde 1 yıl olacak 8 9 aydır deniyoruz olmuyo.nasil anlatsam pedde yok ama wc ye gidince oluyo biraz bekliyorum bakalım
Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?
Her an adet olucak gbiyim canım onun habercisi gibi ara ara damla damla sızıyorBenim yoğun akıntılarım yumurtlama dönemine geldiği için yazmıştım.. Kokusuz olduğu sürece sorun yok. Umarım hayırlı bi durumun habercisidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?