yerleşme kanı

Sende durum ne canım yani olma ihtimali filan mi var

Bu ay ben ovulasyon testiyle yumurtlama günü yakaladım ama tedbirli olmak adına 1 hafta öncesinden başladık ilişkiye.. İnşallah olur canım ya. Artık bu ay da sonuç alamazsak artık doktora gidicez.. Daha önce dış gebelik geçirdim ki farkında değildim. Hamilelik testinde hamile görünüyodum, kan testinde de ama 5 gün sonra pembe ve parlak bi kan gelmeye sonrada milyonlarca iğneler batmaya başladı karnıma.. Hemen hastaneye koştuk ve ameliyata alındım.. o günden beri pek cesaretim yoktu yine aynı şey olucak diye ama artık daha iyiyim şükürler olsun.. Ayın 1'i benim adet günüm. Bakalım nolucak. Daha vakitte var..

hadi inş hayırlıysa olur bende dua edicem sana bal çörekotu tarçın var ya onu yiycem bu ay

Bende pregnacare diye yumurtalıkları güçlendiren bi vitamin hapı kullanıyorum. İngilterede çocuk sahibi olmak isteyen kadın ve erkeklere öneriliyor ve baya işe yarıyo. Benimki hamile kalmak için tabi. İnşallah olur canım dileklerimiz.. Allah razı olsun duan için

merhaba kızlar bende 1 senedir bebek bekliyorum gecen ay dr gittim yumurta tembelliği var dedi bu ayın 4 de tekrar dr gittim bu defa baska bi dr a senin hiç bi sorunun yok dedi bosuna doktor doktor geziyosun bekle bi 6 ay daha sonrasına bakarız dedi yalnız gecen gittiğim dr klomen tb vermişti o ay kullandım sonra bi daha kullanmadım ovulasyon günümü takip ettim ve o gün ilk defa 2 çizgide kırmızı cıktı bu ayın 30 gibi hasta olucan yalnız ayın 22 sinde tuvalete gittiğimde acık pembe 2 damla kan geldi o günden bugüne bi daha gelmedi şimdi günümü bekliyorum inşallah hamileyimdir ALLAH İSTEYEN HERKESE VERİR İNŞALLAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…