Yerleşme lekesi YARDIMM

Hahahahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.111
163
38
25
Arkadaşlar benim adetim 6 gün kaldı bugün adet olacak gibi biraz sancı yaşadım daha sonrasında lekelenme geldi sonra geçti ben hiç lekelenme yaşamadım hayatım boyunca ilk defa başıma gelen bir şey adetime altı gün var adetim erken asla gelmez zaten adet olsaydım kanamam çoktan başlardı başına böyle bir şey gelen var mı beta ne zaman çıkar mı testte hemen çıkar mı bunları merak ediyorum.
adetlerim çok sancılı olduğundan ayırt etmem mümkün oldu çünkü suan sadece kasık batması var kendimi aşırı yorup ayakda durursan oluyor

Lütfen bakın arkadaşlar yardım

Arkadaşlar yardım

Ben senin soruna cvp vermistim baska bir post ta birtane acman yeterli aslinda, adetine 5 gun kaldiysa yerlesme kanamasi olabilir ben yasamistim bu durumu. Biraz sabretmen lazim ama fotoraf yuklemek yasak

Ben senin soruna cvp vermistim baska bir post ta birtane acman yeterli aslinda, adetine 5 gun kaldiysa yerlesme kanamasi olabilir ben yasamistim bu durumu. Biraz sabretmen lazim ama fotoraf yuklemek yasak
Tamam sildim ama şöyle diyim 4 gihi geldi bide 8 gibi geldi kendimi yorduğum çok yürüdüğüm ayakta kaldığım zamanlar geldi ve ne kadar sürüyor bu süreç sizin nasıl oldu kanda ne zaman çıkar

Tamam sildim ama şöyle diyim 4 gihi geldi bide 8 gibi geldi kendimi yorduğum çok yürüdüğüm ayakta kaldığım zamanlar geldi ve ne kadar sürüyor bu süreç sizin nasıl oldu kanda ne zaman çıkar
Bnim bi kere oldu adet agrisi cekmistim. Adet gelir demistim sonra adetm bir gun gecince cikmisti adet in bir gun gecince test yap. Bazilari 2/3 gun surermis az az.

Bnim bi kere oldu adet agrisi cekmistim. Adet gelir demistim sonra adetm bir gun gecince cikmisti adet in bir gun gecince test yap. Bazilari 2/3 gun surermis az az.
Az az 3 kere geldi pembe renkli bende test yaptım tabi silik çıktı ama çok çişe gittim ve idrara çıkmıştım öylesine yaptım

Eklentiler

• IMG_9272.webp
    5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9268.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…