Yerleşme ise idrar testinde çıkar benim de öyle oldu. Yerleşme kanaması sonrası sabahı test yaptım pozitifi gördümkızlar yerleşme kanaması olabilir mi 31. Günümdeyim regl döngümün normalde 29 30 günde oluyordum şimdi böyle akıntı geldi sol kasığımda batma var göğüslerim şiş ve sık idrara çıkıyorum
Benziyor mu sizceYerleşme ise idrar testinde çıkar benim de öyle oldu. Yerleşme kanaması sonrası sabahı test yaptım pozitifi gördüm
Herkeste farklı olur canım bende bir kez geldi daha gelmedi mesela sende 2 gün sürebilir daha farklı olanilirBenziyor mu sizce
Onu demiyorum canım yani renk olarak adete benzemiyor bence birde kasık ağrım varHerkeste farklı olur canım bende bir kez geldi daha gelmedi mesela sende 2 gün sürebilir daha farklı olanilir
Benimde buna benzer ya bilemedim bende ağrı var mı sizdeKızlarrr merhabalarrr görseller alıntıdırr 28 ekimde yani adet bittikten 19 gün sonra böyle bir akıntı tarzı bisey geldi fotoğrafını çekmeyi unuttum tabii internetten en benzer akıntıyı bulup size bir danışmak istedim sizce yerleşme olabilir mi nedirEki Görüntüle 3670199
Yok canım ağrı da yok ondan şaşırıyorum işte bende normalde adetim gelmeden 2-3 gün önce başlar ağrısı yarın adet günüm hiçbir ağrım sızım yok göğüslerim ağrıyor sadece ve birkaç gün de uçları acıdı dokununca falan o kadar sende ne değişiklikler olduBenimde buna benzer ya bilemedim bende ağrı var mı sizde
Benimde kasık ağrım ve göğüsümde var birde benimde bugün adet günüm öyle akıntı geldiYok canım ağrı da yok ondan şaşırıyorum işte bende normalde adetim gelmeden 2-3 gün önce başlar ağrısı yarın adet günüm hiçbir ağrım sızım yok göğüslerim ağrıyor sadece ve birkaç gün de uçları acıdı dokununca falan o kadar sende ne değişiklikler oldu
Adete dönmediyse inşallah öyledir devamı geldi mi pekiBenimde kasık ağrım ve göğüsümde var birde benimde bugün adet günüm öyle akıntı geldi
Çok hafif açık pembe şeklinde yani ped var sabahtan beri hiç bişey yok pembeyaz duruyor sadece peçeteye sildikçe geliyor kasıklarım hala ağrıyor göğüsüm hassasAdete dönmediyse inşallah öyledir devamı geldi mi peki
Sökülmediyse inşallah öyledir ne zamandır korunmuyorsunuz bizim bu ay nerdeyse 7. AyÇok hafif açık pembe şeklinde yani ped var sabahtan beri hiç bişey yok pembeyaz duruyor sadece peçeteye sildikçe geliyor kasıklarım hala ağrıyor göğüsüm hassas
Bizimde 6. AySökülmediyse inşallah öyledir ne zamandır korunmuyorsunuz bizim bu ay nerdeyse 7. Ay
Ve bu ay yumurtlama döneminede denk geldiBizimde 6. Ay
bizimde öyle oldu tam gününde veya 1 gün öncesidir bilemiyorum tam olarak ve o ilişkiden 6-7 gün sonra bu akıntı geldi 1 kere bidaha da hiçbir şey gelmedi bende acaba yerleşme mi dedim de bilemiyorum yaa tabiVe bu ay yumurtlama döneminede denk geldi
İlişkiden 6 7 gün sonra çok erken diye biliyorum yani yerleşme kanaması hemen gerçekleşmezbizimde öyle oldu tam gününde veya 1 gün öncesidir bilemiyorum tam olarak ve o ilişkiden 6-7 gün sonra bu akıntı geldi 1 kere bidaha da hiçbir şey gelmedi bende acaba yerleşme mi dedim de bilemiyorum yaa tabi
Aynen bende öyle düşündüm de ne olduğunu da bilemedim çocuk istediğimiz için direk ona bağladım galibaİlişkiden 6 7 gün sonra çok erken diye biliyorum yani yerleşme kanaması hemen gerçekleşmez
Valla bende hep bağlıyorum birşeyleri belirtiler tam tutuyor sonra sonu hüsran adet oluyorum bu ayda tüm belirtiler vardı bu akıntı yine adete dönerse çok üzüleceğim artıkAynen bende öyle düşündüm de ne olduğunu da bilemedim çocuk istediğimiz için direk ona bağladım galiba
Başka bir yerde okudum onun da ilişkiden 1 hafta sonra lekesi falan gelmiş anlamadım ama umarım bu ay ikimiz de başarılı olmusuzdurValla bende hep bağlıyorum birşeyleri belirtiler tam tutuyor sonra sonu hüsran adet oluyorum bu ayda tüm belirtiler vardı bu akıntı yine adete dönerse çok üzüleceğim artık
Hadi bakalım inşallah haber verelim birbirimize ben cuma günü kan vereceğimBaşka bir yerde okudum onun da ilişkiden 1 hafta sonra lekesi falan gelmiş anlamadım ama umarım bu ay ikimiz de başarılı olmusuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?