Yerleşme mi resimli acil bakın lütfen

esooorr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
65
8
1
24
kızlar yerleşme kanaması olabilir mi 31. Günümdeyim regl döngümün normalde 29 30 günde oluyordum şimdi böyle akıntı geldi sol kasığımda batma var göğüslerim şiş ve sık idrara çıkıyorum

Yerleşme ise idrar testinde çıkar benim de öyle oldu. Yerleşme kanaması sonrası sabahı test yaptım pozitifi gördüm

Kızlarrr merhabalarrr görseller alıntıdırr 28 ekimde yani adet bittikten 19 gün sonra böyle bir akıntı tarzı bisey geldi fotoğrafını çekmeyi unuttum tabii internetten en benzer akıntıyı bulup size bir danışmak istedim sizce yerleşme olabilir mi nedir

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde buna benzer ya bilemedim bende ağrı var mı sizde

Benimde buna benzer ya bilemedim bende ağrı var mı sizde
Yok canım ağrı da yok ondan şaşırıyorum işte bende normalde adetim gelmeden 2-3 gün önce başlar ağrısı yarın adet günüm hiçbir ağrım sızım yok göğüslerim ağrıyor sadece ve birkaç gün de uçları acıdı dokununca falan o kadar sende ne değişiklikler oldu

Benimde kasık ağrım ve göğüsümde var birde benimde bugün adet günüm öyle akıntı geldi

bizimde öyle oldu tam gününde veya 1 gün öncesidir bilemiyorum tam olarak ve o ilişkiden 6-7 gün sonra bu akıntı geldi 1 kere bidaha da hiçbir şey gelmedi bende acaba yerleşme mi dedim de bilemiyorum yaa tabi
İlişkiden 6 7 gün sonra çok erken diye biliyorum yani yerleşme kanaması hemen gerçekleşmez

Aynen bende öyle düşündüm de ne olduğunu da bilemedim çocuk istediğimiz için direk ona bağladım galiba
Valla bende hep bağlıyorum birşeyleri belirtiler tam tutuyor sonra sonu hüsran adet oluyorum bu ayda tüm belirtiler vardı bu akıntı yine adete dönerse çok üzüleceğim artık

Valla bende hep bağlıyorum birşeyleri belirtiler tam tutuyor sonra sonu hüsran adet oluyorum bu ayda tüm belirtiler vardı bu akıntı yine adete dönerse çok üzüleceğim artık
Başka bir yerde okudum onun da ilişkiden 1 hafta sonra lekesi falan gelmiş anlamadım ama umarım bu ay ikimiz de başarılı olmusuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…