Yerleşme mi Yoksa adet mi sökülemiyor

Cokyorgunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
77
18
38
Mrb arakdaslar bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Bu ay tup bebek transferim olacakti adeti bekliyordum 4 gun gecikti 4. Gunde lavabodan sonra kahverengimsi akinti oldu normalde oyle olunca devaminda adet oluyordum ama devami gelmedi sancida cektim adette nasil oluyorsam midem filan ayni bi bozuldu değişik oldum ama sorun şu ki o akinti bidaha hiç olmadı dunden beri adet oluyormusum gibi hissediyorum adet filan yok hamile olacagima hic ihtimal vermiyorum ama bu şekilde olup hamile kalan varmı acaba yardim edin lutfenn

Test yapsanız daha sağlıklı olmaz mı, bunlar kişiden kişiye çok değişir

Test yapin bence bu anlattiginiz her durumda da yasanabilir

Hiç belli olmaz bazen adet ağrısını önceden gösterir bı anda gelir bazense gebelik regl sancısı gibi sancı yapar. Test yapmanızda fayda var.

Erken gebelik testi yaptım negatif şuan 6 gün gecikti arada sancım oluyor ama adet yok en ufak leke yok

Bekliycem bakalim olmazsa hafta içi doktora giderim buyuk ihtimalle, yoksa hamile kalmis olmama zerre ihtimal yok gibi bilemiyorum strese girdim iyce
Son ilişki uzerinden on gun geçtiyse hamilelk ihtimali zor ama daha erkense gec dollenme olabilir . Tup bebekte kullandiginiz ilaclar filan varsa onlar ve streste geciktirmis olabilir

Son ilişki uzerinden on gun geçtiyse hamilelk ihtimali zor ama daha erkense gec dollenme olabilir . Tup bebekte kullandiginiz ilaclar filan varsa onlar ve streste geciktirmis olabilir
Bayagi oldu heralde birde tup bebek icin suan ilac kullanmiyorum hemde 2. Adet olunca cagirdilar birinci sorunsuz oldu gecti 2 de takildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…