• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşmemi yoksa geciken adet kanaması mı acilll lütfennnn

Al bende de okadar her ay test yapıyorum tamam bu ay yapmıycam regl gecikmesini bekliycem diyorum yine tutamıyorum kendimi🫢🤣 artık test yapmak bağımlılık gibi oldu üzmüyor ama güldürmüyorda galiba alışkanlık oldu🫣🤣 eşim eczaneye çalışıyoruz artık diyo 🤣
Küçük yerde yaşıyoruz zaten iki tane eczane var, rezil oldum valla artık 🤣 reglim de üç gün sürdü, gelen bişi yok başka, sürekli bel ağrısı, sol kasık batması, test yapıyorum yine bişi yok... Deli çıkıcam artık 🥲

Küçük yerde yaşıyoruz zaten iki tane eczane var, rezil oldum valla artık 🤣 reglim de üç gün sürdü, gelen bişi yok başka, sürekli bel ağrısı, sol kasık batması, test yapıyorum yine bişi yok... Deli çıkıcam artık 🥲
Yoğun muydu peki her zamanki gibi miydi

Bende ilçede yaşıyorum 5 eczane var ama benim istediğim marka test bir eczanede var bende utanıyorum kaç aydır gidip almaya ahhaha🤣

Back
X