Gebeliğe Hazırlık Yerleştirme kanaması olanlar help mee

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

deniizzzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
729
560
33
Arkadaşlar bu konuda tecrübesi olanlar yol göstermek adına yaşadıkları deneyimleri paylaşabilir mi? Aşılama sonrası bat dan 3 gün gecikti kan testi negatif ama bugün bir kanama gibi birşey oldu ama tabii kendimce yorumlayamadim destek olur musunuz? Tecrübe ve bilgi sahibi olanlar sizde nasıldı? Neler oldu diye paylaşır mısınız? Şimdiden dönüş yapan herkese teşekkürler 🙌🥰

Benim adet günü olmuştu beta 16 falandı ama böyle kanama değilde afedersin buyuk tuvaletin çamaşır bulaşması gibiydi ve agrım vardı adet gibi

Benim adet günü olmuştu beta 16 falandı ama böyle kanama değilde afedersin buyuk tuvaletin çamaşır bulaşması gibiydi ve agrım vardı adet gibi
Benimde 3 gün gecikmem var böyle beyaz ve kanlı yapışkan bir akıntı oldu kusura bakmayın yerleşme mi yoksa yarın hasta mı olacağım ki kan testi negatif ihtimal yüksek anlamaya çalışıyorum peki sonra ne oldu bebiş geldi mi 🥰

Benimde 3 gün gecikmem var böyle beyaz ve kanlı yapışkan bir akıntı oldu kusura bakmayın yerleşme mi yoksa yarın hasta mı olacağım ki kan testi negatif ihtimal yüksek anlamaya çalışıyorum peki sonra ne oldu bebiş geldi mi 🥰
İnşallahhh tutunma kanamasıdır canım bende adetle farkı şuydu. Böyle eski kandı ve gün boyu gelmedi lekelendi geçti. Kızımda melek oldu maalesef 22. Haftada erken doğum da vefat etti kızım 😔

Back
X