yersiz cesaret aptallıktır :)))

PeLLiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
17
0
36
Ankara
kızlar ben eski sevgilime bi deli cesareti msj attım bunca zamanlık sessizliğimi bozdum bakın size msjı yazıyım Ömer dedim efendim dedi nasılsın dedim iyiyim sen dedi hiç cevap atmadım sonra bi msj daha attı kimsiniz kendinizi tanıtır mısınız tanımamakta haklı çünkü ayrılalı 1 sene oldu ve bu hattım yeni sadece 2 gün konuştk bu hattan ama arkadaşlarım tanışmıştır dedi tanımasa bile bulmuştur bi yerden malum teknoloji ilerlerdi telefona bi program indiryosun numarayı yazıyosun tak ad soyad çıkıyo illaki bulmuştur beni kısaca kızlar ben rezil mi oldum çok mu rezil oldum ben ağlıyım mı şimdi

:) :) yaa seviyorum sizin gibi gençleri.Ömer dedim efendim dedi. :):)
Ya boşver güzelim öğrendiyse de öğrendi.Takma kafana.

:) :) niye msj attınız onu anlamadm:) ömer dedim efendim dedi:

boşverin ya niye rezil olcaksınız belki uğrasmamıstır bile ama atmayın mesaj önünüze bakın boşa egosunu yükseltceksiniz ömerin :)

Hahahaha çok güldüm yaa. Ne güzel anlatmışsınız.
Anladıysa siz olduğunuzu , mesaj atarsa hiç öyle aklıma geldin halini hatrıni sorayım dedim der geçersiniz.

Numaranızı ögrenmek için telefonuna program indirmesine gerek yok ki kullanmış oldugunuz yada kullandıgı telefon şebekesinden ögrenir zaten rehbere kayıtlımı değil mi diye eger rehbere kayıtlı ise isminiz çıkar kayıtlı değilse çıkmaz.Eger telefonunuz rehbere kayıtlı değilse indirdigi programda çıkmaz.

Hahaaa ömerr ne adamsın

haha rezil olup olmadığını bilmem de güzel kafadasn benim gibisin haha

ayy çok hoş ya :) msj atma amacınız neydi hala seviyo olmanız mı yoksa öylesine mi bence rezil falan olmadınız rahat olun

Cnm durduk yere niye mesaj attinki....
Amannn bosver yaaa bunda rezil olucak bsey yok hal hatir sormusn bitmis

ömer dedim efendim dedi :44:
çok cici ya
rezil olacak birşey yok bence.eğer operatörün rehberine kayıtlıysanız öğrenmiştir.öğrensin ne olucak ki boşver

Boşver canım içinde keşkelerin olucağına iyki de yaptım diyebileceğin bir şeyler olmuş işte
Aşk cesaret ister adım atmışsın , odun değilse diğer adımı da unutamadığın kişi atar umarım...

Bu konuda kendimi buldum adeta ben de zamanında böyle alakasız çok mesaj atmıştım sonu hüsran tabi
Bence ömer sizi tanımış cevap vermiş sonra siz cevap atmayınca panik olup tanımadım kii havalarına girmiş
Çok hoş yaa :)

Ömer ömerrr
negüzel sade bir konuşmadır eminim çok heycanlanmişsındır böyle duygulardan utanma yasın ilerledikçe çok arıcaksın

sen ömer demişsin oda efendim demiş, daha konşlcak bişi yok bukadarı ıkınızede yeter rezil faln olmadın yaa salla ne guzel anı kaldı işte

ahahahaha süpermiş:))))
sende benim gibi çatlaksın sanırım
eşim askerdeyken kız arkadaşlarımın telefonundan mesaj yazardım ona denemek için,karşılık olarak hemen Elossam canımsın biliyomusun diye yazardı,dumur olurdum
bunlar çok hoş minik anılar olarak kalıyor,anılarına sahip çık:)

Son düzenleme:
Hahahahahah ...
Gece gece gülmeme sebep olduğun için teşekkür ederim canım.
İyi yapmışsın amannn.....
Hep onlar mı kafa karıştıracak? Onlar da çok sık yapmıyor mu bunu?
Arada bir mesaj atıp kendini hatırlatmayı ?
Benim de bazen eski sevgilime hatrını soran mesaj atasım geliyor ama nefretim büyük, ALLAHtan.

Çok matraksın arkadaşım

Gece gece güldürdün valla. ohh olsun ömere bu gece seni düşünsün. Aynı benden bi tane buldum hahahah

Ehehehe çok güzel yaaaa. Ben de yedim bu naneleri, hem de çok uzak olmayan bir tarihte.
Ama ben senin kadar kısa tutmadım mesajımı. Nefretimi kusmuştum. 3 ay önce falan yapmıştım bunu, sanırım özlemiştim ama çok da kızgındım. E şimdi düşündüm de keşke yapmasaydım. O da bayramda direk aradı. O daha arsız çıktı ama ben yine mesaj atmıştım.

Hiç pişman olma valla mesaj atmak istemişsin atmışsın.
Ben de böyleyim buzamana kadar da hiç pişman olmadım sonuç olumsuz olsa bile.
Atmasam bi'süre sonra keşke atsaydım derim çünkü ben içimde kalmasın

Bence Ömer anlamış en başından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…