Hahahaha çok güldüm yaa. Ne güzel anlatmışsınız.kızlar ben eski sevgilime bi deli cesareti msj attımbunca zamanlık sessizliğimi bozdum bakın size msjı yazıyım Ömer dedim efendim dedi nasılsın dedim iyiyim sen dedi hiç cevap atmadım sonra bi msj daha attı kimsiniz kendinizi tanıtır mısınız tanımamakta haklı çünkü ayrılalı 1 sene oldu ve bu hattım yeni sadece 2 gün konuştk bu hattan ama arkadaşlarım tanışmıştır dedi tanımasa bile bulmuştur bi yerden malum teknoloji ilerlerdi telefona bi program indiryosun numarayı yazıyosun tak ad soyad çıkıyo illaki bulmuştur beni kısaca kızlar ben rezil mi oldum çok mu rezil oldum ben ağlıyım mı şimdi
Cnm durduk yere niye mesaj attinki....
Amannn bosver yaaa bunda rezil olucak bsey yok hal hatir sormusn bitmis
Bu konuda kendimi buldum adetakızlar ben eski sevgilime bi deli cesareti msj attımbunca zamanlık sessizliğimi bozdum bakın size msjı yazıyım Ömer dedim efendim dedi nasılsın dedim iyiyim sen dedi hiç cevap atmadım sonra bi msj daha attı kimsiniz kendinizi tanıtır mısınız tanımamakta haklı çünkü ayrılalı 1 sene oldu ve bu hattım yeni sadece 2 gün konuştk bu hattan ama arkadaşlarım tanışmıştır dedi tanımasa bile bulmuştur bi yerden malum teknoloji ilerlerdi telefona bi program indiryosun numarayı yazıyosun tak ad soyad çıkıyo illaki bulmuştur beni kısaca kızlar ben rezil mi oldum çok mu rezil oldum ben ağlıyım mı şimdi
kızlar ben eski sevgilime bi deli cesareti msj attımbunca zamanlık sessizliğimi bozdum bakın size msjı yazıyım Ömer dedim efendim dedi nasılsın dedim iyiyim sen dedi hiç cevap atmadım sonra bi msj daha attı kimsiniz kendinizi tanıtır mısınız tanımamakta haklı çünkü ayrılalı 1 sene oldu ve bu hattım yeni sadece 2 gün konuştk bu hattan ama arkadaşlarım tanışmıştır dedi tanımasa bile bulmuştur bi yerden malum teknoloji ilerlerdi telefona bi program indiryosun numarayı yazıyosun tak ad soyad çıkıyo illaki bulmuştur beni kısaca kızlar ben rezil mi oldum çok mu rezil oldum ben ağlıyım mı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?