• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yersiz insan olmak ..

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Evet arkadaşlar bunu bu aralar ciddi düşünüyorum ..
Ben Önemsiz sayılabilecek konularda bazen aşırı tepkiler verip sinirlenip ağlayan bi insanken bazen de çok ciddi konularda içimden gelen espiriyi tutamayan yersiz şekilde pöyküren bi insanım..
Ciddiyim..
Mesela küçük şeylerde kalbim hemen kırılıyor nazlı fln da büyümedim yani öyle ..
Geceleri düşünüyorum kafaya takıyorum olmadık şeyleri eşim kızıyor anlam veremiyor..
Gerçekten çok ciddi meselelerde ise bi gülme bi dalga isteği geliyor içimden ..
Acaba bu yasıma gelip hala hangi tepki hangi olaya verilir çözemedim mi ?
Geçen haftalarda karakolda bi işimiz vardı ciddi bi mesele eşim sinirli fln komiser ile eşim olayı konuşurken -amirim siz halledemiycekseniz Hüsnü komsere gidelim biz - diyip yersizleştim yine güldük ettik ama sonra aklıma takılıyor ne alaka yine saçmaladın diyip takıyorum bunu ..

Bunun gibi nice örnek verebilirim yani çok büyük bi dert değil belki ama dışardan itici görülebilme olasılığım yüksek ..

Bi örnek daha üni de hocalar birine yada bana kızsa aniden gülmeye başlıyorum öyle ki üniv de yakın arkadaşlarıma sorsanız güldüğü için dersten atılan kız diyebilir benim için..
Hani bunlar genelde ilkokul anım olması lazım benim genelde o yaş grubu Yaşar böyle şeyler ..
Bu umursamAzlık ise mesela küçük şeylere aniden kırılmam neden ..
Psikolojide bunun bi adı var mı cidden merak ediyorum ..
yada böyle olanlar varsa bi kucaklaşıp ağlayalım iyi gelir :p

Evet arkadaşlar bunu bu aralar ciddi düşünüyorum ..
Ben Önemsiz sayılabilecek konularda bazen aşırı tepkiler verip sinirlenip ağlayan bi insanken bazen de çok ciddi konularda içimden gelen espiriyi tutamayan yersiz şekilde pöyküren bi insanım..
Ciddiyim..
Mesela küçük şeylerde kalbim hemen kırılıyor nazlı fln da büyümedim yani öyle ..
Geceleri düşünüyorum kafaya takıyorum olmadık şeyleri eşim kızıyor anlam veremiyor..
Gerçekten çok ciddi meselelerde ise bi gülme bi dalga isteği geliyor içimden ..
Acaba bu yasıma gelip hala hangi tepki hangi olaya verilir çözemedim mi ?
Geçen haftalarda karakolda bi işimiz vardı ciddi bi mesele eşim sinirli fln komiser ile eşim olayı konuşurken -amirim siz halledemiycekseniz Hüsnü komsere gidelim biz - diyip yersizleştim yine güldük ettik ama sonra aklıma takılıyor ne alaka yine saçmaladın diyip takıyorum bunu ..

Bunun gibi nice örnek verebilirim yani çok büyük bi dert değil belki ama dışardan itici görülebilme olasılığım yüksek ..

Bi örnek daha üni de hocalar birine yada bana kızsa aniden gülmeye başlıyorum öyle ki üniv de yakın arkadaşlarıma sorsanız güldüğü için dersten atılan kız diyebilir benim için..
Hani bunlar genelde ilkokul anım olması lazım benim genelde o yaş grubu Yaşar böyle şeyler ..
Bu umursamAzlık ise mesela küçük şeylere aniden kırılmam neden ..
Psikolojide bunun bi adı var mı cidden merak ediyorum ..
yada böyle olanlar varsa bi kucaklaşıp ağlayalım iyi gelir :p
Mrb cnm BN geldim.Demek bnm gibileri de varmış rahatladım vallahi.Cnm bi anormal Lik valla bence ama n olduğunu bende bilmiyorum.Konuda yazılan larin hepsi yaşıyorum.kiz.

Bu durumları bazen hassas olduğum dönemlerde vende yaşıyorum. Acaba yanlış mı konuştum?
Salak gibi mi göründüm?
Çok mu konuştum acaba ?
Gereksiz şeylerden bahsettim fazla açıldım vs vs bir sürü şey oluyor ama dediğim gibi bazen..
bazen de boşver lan ne düşünürlerse düşünsünler diyorum, alınan alındığı yere mum diksin diyorum vs tamamen ruh halimle bağlantılı. Mümkün olduğunca takmamaya çalış bu durumu milletin hakkında ne düşündüğünü umursama ha birde çok konuşmamaya çalış :kızgın: sonradan pişman olmazsın böylece :sus:

Gülmek-alaya almak yerine göre kişinin savunma mekanizması, olaylara karşı gardı sayılabilir, belki sizin gülmelerinizin sebebi de budur. Aşırı hassasiyet de kişisel bir durum, karakter ile ilintili, nazlı büyütülmekle doğrudan bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Huy yani... Zamanla göre göre, yıprana yıprana biraz törpülenir ama değişmez.

Mrb cnm BN geldim.Demek bnm gibileri de varmış rahatladım vallahi.Cnm bi anormal Lik valla bence ama n olduğunu bende bilmiyorum.Konuda yazılan larin hepsi yaşıyorum.kiz.

Bu durumları bazen hassas olduğum dönemlerde vende yaşıyorum. Acaba yanlış mı konuştum?
Salak gibi mi göründüm?
Çok mu konuştum acaba ?
Gereksiz şeylerden bahsettim fazla açıldım vs vs bir sürü şey oluyor ama dediğim gibi bazen..
bazen de boşver lan ne düşünürlerse düşünsünler diyorum, alınan alındığı yere mum diksin diyorum vs tamamen ruh halimle bağlantılı. Mümkün olduğunca takmamaya çalış bu durumu milletin hakkında ne düşündüğünü umursama ha birde çok konuşmamaya çalış :kızgın: sonradan pişman olmazsın böylece :sus:

Evet bide der demez bi pişmanlık hali oluyor hep ..
Yahu madem bu kadar takıyorsun yapma dimi Yok kurtlanıcam söylemezsem sanki ..
Allah akıl fikir versin bizim gibilere :)

Gülmek-alaya almak yerine göre kişinin savunma mekanizması, olaylara karşı gardı sayılabilir, belki sizin gülmelerinizin sebebi de budur. Aşırı hassasiyet de kişisel bir durum, karakter ile ilintili, nazlı büyütülmekle doğrudan bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Huy yani... Zamanla göre göre, yıprana yıprana biraz törpülenir ama değişmez.

Evet böyle hiç bişeyi takmaz gibi ciddi durumlarda gülüp çoşunca insanlarda sanıyor ki şu kıza bunu desem alınmaz kaldırır alakasız bi konuda yüzüm düşüyor bu sefer buna ne oldu şimdi oluyor insanlar ..
Ee dengesizim ne olacak siz devam edin diyemiyorum ..
şu an senden beterim gebelikten olsa gerek :KK70:
konuyu takipteyim :KK66:

Senin gebeliktendir canım ohh istediğin kadar kayna dur..
Fırsat bu fırsat hormandan ya diyip sıyrılırsın işin içinden :halay:

bunun tek yolu kendini kontrol edebilmek galiba.konusmadan dusunmek gerek ki sonradan niye sacmaladim dememek icin. bende bu problemi bi donem yasadim hatta arada bi bos konusup patavatsizlik yaptgmda oluyor.dikkat etmeye calisiyorum
.bunlar hep icimiz disimiz bir diye oluyorrrrrr

Senin gebeliktendir canım ohh istediğin kadar kayna dur..
Fırsat bu fırsat hormandan ya diyip sıyrılırsın işin içinden :halay:[/QUOTE]

dün en beterini yaşadım otobüste yer verdiler eşim de başımda dikiliyo millet tıkış tıkış kapı açıldı hala girmeye çalışanlar filan izdiham :D
hunharca gülmeye başladım durduramıyorum kendimi gözümden yaşlar geliyo bütün millet bana bakıyor ama kimin umurunda :D :D
eşim çeke çeke indirdi otobüsten sakinleşince tekrar bindik :halay::halay:
o neydi öyle hala anlamış değilim :D :D

Back
X