• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Eveeet doğru bilmişim komşum gelmiş:3: Sınavlar bitti mi güzelim
burda sadece dev. hastanesinde psikolog var canım :(
Oda 2 3 ayda bir randevu verebiliyor ancak , psikiyatriye gidersem de ilaç verip göndericek yani yapacağı bişey yok.
Kendi kendimin doktoru olmalıyım ama bu şekilde biraz zor görünüyor :1:
Hmm o kötüymüş cnm ya biraz daha sık dişini bakarsın toplarsn kafanı gerek kalmaz doktora fln. Arkadaşlarınla çık gez el işlerine ağırlık ver kafanı dağıt
ha bu arada sen nasılsın düğün ne zaman :32:
Sasham hava kuvvetlerine teğmenlik başvurusu yaptk. Kabul edilirse ekim kasım gibi düğn yapabiliriz:16::16:

Hmm o kötüymüş cnm ya biraz daha sık dişini bakarsın toplarsn kafanı gerek kalmaz doktora fln. Arkadaşlarınla çık gez el işlerine ağırlık ver kafanı dağıt

Sasham hava kuvvetlerine teğmenlik başvurusu yaptk. Kabul edilirse ekim kasım gibi düğn yapabiliriz:16::16:

ben sizler gibi sabah 8 de çıkıp akşam 5 te evime dönemiyorum canım bazen oluyorki 48 saat çalışıyorum :(
Belkide bu benim bu kadar değişmeme etken oldu bilemiyorum öncelikle işle ilgili sorunlarımı halletmem lazım sanırım :31:
Aaa işşaallada olurrr :1: :1:
bronzun nişanada az kaldı sanırıımm :16: :16:

ben sizler gibi sabah 8 de çıkıp akşam 5 te evime dönemiyorum canım bazen oluyorki 48 saat çalışıyorum :(
Belkide bu benim bu kadar değişmeme etken oldu bilemiyorum öncelikle işle ilgili sorunlarımı halletmem lazım sanırım :31:
Aaa işşaallada olurrr :1: :1:
bronzun nişanada az kaldı sanırıımm :16: :16:

Evet kuzum haklısın benimde aklıma ilk olarak iş yoğunluğu geldi ama işimi seviyorum deyince bişey diyemedim. Henüz alışma sürecindesin inşallah zmnla rayına oturacak herşey
Eveeet bikaç aya Bronzumuzuda sözleyip nişanlayacağız Allahın izniyle:16:
O da hiç gözükmüyo nerelerde ki acaba:50:

nasılsın canımm:8:

eveeett bildin komşuummm:21:
yok tatlım yaaa benim çilem biter mi daha var
azcık kaytarayım dedim:27::27:

Evet kuzum haklısın benimde aklıma ilk olarak iş yoğunluğu geldi ama işimi seviyorum deyince bişey diyemedim. Henüz alışma sürecindesin inşallah zmnla rayına oturacak herşey
Eveeet bikaç aya Bronzumuzuda sözleyip nişanlayacağız Allahın izniyle:16:
O da hiç gözükmüyo nerelerde ki acaba:50:

seviyorum ama bir grip salgınıdır gidiyo insanlar gece 3 te 5 te acile akın akın geliyo , 2000leri buluyoruz bir günde hepsi sorunlu sıkıntılı insanlar hakaret küfr kavga yıldım sanki birazcık :1:
Dediğin gibi zamanla geçer inşallah , onunda işi yoğunsa gelemiyodur tabi :1:

bende sizleri özledimm
iyi tatlım yaa nolsun yuvarlanıp gidiyoruz işte:1::1:
sen neler yapıyosun nasıl gidiyor aşk hayatı iş hayatı
geriye dönüp azcık okudumm:27::27:

Herşey yolunda çok şükür cnm ya hiç bi değişiklik yok bi başvuru yaptk onu da okumuşsndr zaten:21:

seviyorum ama bir grip salgınıdır gidiyo insanlar gece 3 te 5 te acile akın akın geliyo , 2000leri buluyoruz bir günde hepsi sorunlu sıkıntılı insanlar hakaret küfr kavga yıldım sanki birazcık :1:
Dediğin gibi zamanla geçer inşallah , onunda işi yoğunsa gelemiyodur tabi :1:
Ben hastanede hayatta çalışamazdım cnm ya sırf stres karmaşa :ssz: Sen yine iyi dayanıyosun allah kolaylık versin kuzum
yok la okadarda:1::1::1::1:
:52::52::52::52::52::52::52:
sasha kanma kanma 4.sınıftaym daha 6 bitecekte branş seçicem
daha bi halt olmadı bendenn:ssz::ssz::ssz:

Olur mu sen kiiiiii gönüllerin beyin cerrahı sen kiiii gönüllerin kalp cerrahı baş hekimisin:1::1:
Hoyyt fazla uçtum:1::1::1:

Herşey yolunda çok şükür cnm ya hiç bi değişiklik yok bi başvuru yaptk onu da okumuşsndr zaten:21:
aa yok tatlimm ne basvurusu ben daha cok yuzuk ve nikah olaylarini okudum:1:
öyle deme kız :1:
Bende yeni mezun doktırlarla çalışıyorum :1:
Hepsi gayet her derde devaa :1:
hmmm ayy bende gorebilecekmiyim o gunleri yaa
turkiyede calismaya basladigim gunler bi gelseee :ssz:
Ben hastanede hayatta çalışamazdım cnm ya sırf stres karmaşa :ssz: Sen yine iyi dayanıyosun allah kolaylık versin kuzum

Olur mu sen kiiiiii gönüllerin beyin cerrahı sen kiiii gönüllerin kalp cerrahı baş hekimisin:1::1:
ayy kiiiiizzzzz gonlumde yatan meslek beyin cerrahligi
ama erkek olsaydim onu secerdim sanirim
yoksa kiz halimle hem beyin cerrahi ol hem ana ol hem ev hanimi ol
yook valla kendimi 5e bolsemde yetmez kaldi ki ben 3 cocuk istiyorumm:1::1::1:

çekilir dert değil bacım ama ekmek paraı işte :))

aa yok tatlimm ne basvurusu ben daha cok yuzuk ve nikah olaylarini okudum:1:

hmmm ayy bende gorebilecekmiyim o gunleri yaa
turkiyede calismaya basladigim gunler bi gelseee :ssz:

ayy kiiiiizzzzz gonlumde yatan meslek beyin cerrahligi
ama erkek olsaydim onu secerdim sanirim
yoksa kiz halimle hem beyin cerrahi ol hem ana ol hem ev hanimi ol
yook valla kendimi 5e bolsemde yetmez kaldi ki ben 3 cocuk istiyorumm:1::1::1:
Kuzum hava kuvvetlerine teğmenlik başvurusu yaptk 5 Şubatta belli olacak. Eğer kabul edilirse ekim-kasında geliniiiiiiim:16::16:
Hoşgeldin cnm nasılsın

Back
X