Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Tospiğimmm
Nerelerdesin sen bakayım

aynı yerdeyim kuzum ama kaç gündür nedense gelesim yoktu topiğe ama hepimiz gelmez olduk diye bi soğukluk oldu zannediyorum:26:
topiğimizin anası dün kulağımı çekti bende erkenden geldim ama kendi yok nasıl iş anlamadım

ayy başıma neler geldi o sırada bilsen film gibi

markete gittim alışveriş yapıp geldim eve eşyaları buzdolabına yerleştiriyorum bi yandan da düşünüyorum yaa bu adam fazla para aldı benden sanki fişi de atmamıştım daha kontrol ediyim dedim. baktım ki ben bi yoğurt almışım 3 tane geçmiş fişe falan bi sürü almadığım şey girmiş aldıklarımı ikili üçlü geçmiş fişe. sinirlendimmm içimden geçiriyorum şimdi aldıklarımı toplayıp gidemem bi daha yalan söylicek halim yok inanmazsa kameradan baksın ne almışım görür diyorum öyle bi hışımla çıktım evden

neyse kasiyere anlattım hemen hatırladı zaten evet ben hata yapmışım kusura bakmayın dedi yeni fiş düzenledi para iademi yaptı kalabalıktı market o yüzden kontrol etmemiştim ilk gittiğimde ama bi daha bana ne şüphelendiğim an çıkmam kontrolümü yapmadan. neyse eve dönüyorum hakkımı savundum yaa koltuklarım kabarmış kapıya geldim elimi cebime attım ama o da neee anahtar yok evde unutmuşum eşimi aradım geldi hemen dua ediyorum kapıda olmasın ama kapıdaymış açılmadı tabi sonra git çilingir bul kapıyı açtır falan derken baya bi stres yaşadım:26:

Ayyy iyi macera olmuş sana kuzum eşin yakın bi yerde çalışıyo heralde Allahtan hemen gelmiş yoksa daha zor olurdu
Neyse atlatmışsın şükür
Evet topiğin anası kara kayıplarda günlerdir tek başıma takılıyorum ben burda

yakın canım çok şükür bi şey olsa hemen gelebilir arabayla 5 dk da yanımda oluyor e haklı canım 14 şubata kadar yoğunluk sürer 3 aylık muhtasarlar falan kız ondan sonra açılışlar falan ne yoğunluk olurdu

eveeeeeet bayanlar,ben geldim. bi dolu ıvır zıvır aldım

mutluyum:119::108:

nasılsınızzzzzzzz

eveeeeeet bayanlar,ben geldim. bi dolu ıvır zıvır aldım

mutluyum:119::108:

nasılsınızzzzzzzz
Ne aldın gösteeer
Söz bu sefer gidip aynısından almycam
Tospik çalışıyo yoğun diye üzülüyosun bizim kız alışverişlerde

hoşbuldum bebişim

ekledim.bakınca gülme ama
iyice meraklandım du bakıyım hemen
Ne aldın gösteeer
Söz bu sefer gidip aynısından almycam

Tospik çalışıyo yoğun diye üzülüyosun bizim kız alışverişlerde

dimi kızz bizim ki alışveriş keyfindeymiş

bu arada o deterjanlıktan bende de var hatta benim onun bi küçük boyu var bulaşık deterjanı için o da bulaşık mak. görüntüsünde. ikili almıştım markafoniden 15 tl siz iyi almışsınız uyguna

15 lira bile ben internette 30 küsüre görmüştüm diye hatırlıyorum belki onun boyutları büyüktü. Bu aldığımızda küçük el kadar.
Annem bi gördü evden kovalıyodu beni bişey alma koymaya yerim yok bişey daha alırsan eşyalarla atıcam seni evden diye bas bas bağırıyo

babamda bu tenekeye 5 tl mi verdin püüü dedi. ben de didim millet 30 tlye alıyomuş netten

ben sana yağ tenekesinden yapardım dedi

hiç dinleme bence canım aldığın bi iğne bile önemli bence. ben nişanlandığımda bi çöpüm bile yoktu bizim nişanlılık dönemi de 5 aydı ne yaptıysam 5 ayda yaptım oradan oraya koştur bi de çalışıyodum zor oluyodu zaman bulmıyosun. mesela sizde çalışıyosunuz o yüzden şimdiden boş buldukça böyle ciciler almaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…