ayy bilemiyorum beyaz soğan gribe karşı koruyucu dediler gittim soğan yedim yemeğin yanında ondan mı oldu acaba
Tıka basa yedim geldiiiiiimAnladım balım şimdiden afiyet olsun
hiç sormaaaaa
sürpriz hediye filam bulamadım :26:kartepeye gidip manzara eşliğinde yemek yiyeceğiz bide parfüm siparişi verdim fullspeed.
başka ne yapablirim ki?
Tabiki izmitliyi izmitli anlarKesiyon da sen bizi Kuruçeşme gişeler var mı yapılacak birşeyler :87:
Fullspeedin kokusuna bayılıyorum çok güzel. Şeker hamurundan kalpli kalpli kurabiyeler yapsana çok şirin olur
soğan niye karnını ağrıtsın ki? başka bi yediğin dokunmuş olmasın . ya da tuvaletin mi var
Soğan benim mideme de dokunuyo tatlım ondan olabilirayy bilemiyorum beyaz soğan gribe karşı koruyucu dediler gittim soğan yedim yemeğin yanında ondan mı oldu acaba
Tıka basa yedim geldiiiiiim
Puhahaha
Atara atar , gidere gider İzmitliyiz biz şeklimiz yeter
soğan niye karnını ağrıtsın ki? başka bi yediğin dokunmuş olmasın . ya da tuvaletin mi var
Tıka basa yedim geldiiiiiim
Fullspeedin kokusuna bayılıyorum çok güzel. Şeker hamurundan kalpli kalpli kurabiyeler yapsana çok şirin olur
yakınlarda sosyete pazarı varmış büyük gitmek istiyorum aslında ama üşeniyorum
Afiyet bal şeker olsun inşallah
Soğan benim mideme de dokunuyo tatlım ondan olabilir
Bide soğanın üstündeki zar var ya o çok zararlıymış mide eritemiyomuş onu aklınızda olsun çıkarın onu
yapmıştım tuvaletimi öğle bi ağrı değil şimdi geçti ara ara tekrarlıyo yaklaşık 10 dk dır puff
afiyet olsun yavrum ben de yidim ama yemez olaydım karnım ağırdı:26:
ayy her iyidir denen şeyi yememk lazımmış dokundu bana da işteSoğan benim mideme de dokunuyo tatlım ondan olabilir
Bide soğanın üstündeki zar var ya o çok zararlıymış mide eritemiyomuş onu aklınızda olsun çıkarın onu
tek başında pazar çekilmez ki.
dün geldi mi senin ergenuslar
yapmıştım tuvaletimi öğle bi ağrı değil şimdi geçti ara ara tekrarlıyo yaklaşık 10 dk dır puff
afiyet olsun yavrum ben de yidim ama yemez olaydım karnım ağırdı:26:
ayy her iyidir denen şeyi yememk lazımmış dokundu bana da işte
ayhh sorma kriz geçirdim saat 6 oldu gelmezler artık diyip gittim değiştim üstümü. en sinir olduğum şey dışarı kıyafetlerimle evde oturamam daralırım ya pijamalarımı giyicem ya da kocamınkilerden giyicem efil efil durucak üstümdeevlenmeden öncede erkek kardeşiminkileri giymeye bayılırdım hele tshirtler favorim neyse yemek yapmaya başlamıştım. aradı 6 da napıyosun geliyoz bi kahveni içicez dedim kızgınım sana bekledim bekledim gelmediniz bnde gittim üstümü değiştim yemek yapmaya başladım olsun dedi bi kahve sadece iyi tamam dedim. abim ne zaman geliyodu dedi 6 buçuk dedim.
geldiler hemen bi yandan yemek mi yapıyım bi yandan kahve mi neyse olacak gibi değil oturma odasından geldiler mutfakta oturdular.
kız evlililk de evlilik dillerinden düşmüyo
sonra içlerinden biri demesin mi x abi de yakışıklı eşim için asarım keserimmm laaa noluyoruzzzsonra işte kaç yıldır ..... yı (görümcemi) tanıyorum ama x abiyle hiç tanışmadık. eşim için diyo
ne münasebet laa
tam onlar çıkıyodu eşim geldi kız ayakkabasını giyerken eşim kabanını çıkarıyo x abi allah mutlu etsin dedi yani kocam iplemiyo sizi ne daha konuşmaya çalışıyosun
neyse eşime anlattım böyle böylee ne münasebet ona mı kalmış falan dedi sonra durdu düşündü ne düşünüyosun dedim ya biri bana tospik de güzel kadın dese öldürürüm heralde dedi. işte erkek kadın muhabbetleri çok değişik dedi tesbitini yaptı ve aşk yumağı olduk
Kıyamam sana canım benim ya inşallah çabucak geçer mide gevşetici bi hap var mı
Boncuğummm hepsi içinde o fiyattan başlıyosa yine çok iyi ben çeyiz pakedi sordum kahvaltı takımı yoktu tencere seti yemek takımı bardak takımı çatal bıçak takımı 2700den başlıyodu en kötüleri
görümceden ayrı iki kız işte hayır yani ister ergen ol ister yaşlı sana mı kalmış kocama iltifat etmek. ben hiç öyle değilimdir kız arkadaşım hem de en yakın arkadaşım nişanlandığında sormuştu nasıl diye iyi kötü bile dememiştim demem de allah sana bağışlasın der sıyrılırımbir maceranın daha sonuna geldinizzzzzz, diye bi cümle bekledim
kaç kız geldiler.? gıcık bi tip belli ki?
görümceden ayrı iki kız işte hayır yani ister ergen ol ister yaşlı sana mı kalmış kocama iltifat etmek. ben hiç öyle değilimdir kız arkadaşım hem de en yakın arkadaşım nişanlandığında sormuştu nasıl diye iyi kötü bile dememiştim demem de allah sana bağışlasın der sıyrılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?