- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
Boncuğum sen sevgililer günü için bişey planlıyomusun
hayır:26: onun öncesinde doğumgünü var.
doğumgünüsünü atlatalım önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boncuğum sen sevgililer günü için bişey planlıyomusun
hayır:26: onun öncesinde doğumgünü var.
doğumgünüsünü atlatalım önce![]()
Doğumgünüyle çok yakın ya o yüzden sordum bende ikisini birden aradan çıkar sen bence![]()
Ben ona gittim bazen gülmekten gözümden yaş geldi bazende sıkıldım açıkçası :44:
O film bende duygu karmaşası yarattı![]()
özel bişi yapmayız kanımca.
normal bi günmüş gibi geçiririz.
Bende de aynı şey oldu. Pek gülemedim. Arkadaki ergen erkeklerin gülmesinden zaten filmi anlayamadım![]()
Pek anlanacak bi konusu yoktu zaten tatlım bişey kaçırmış sayılmazsın vakit öldürmelik film işte![]()
Evet bencede. Recep İvedik 4 çıkınca ona gideceğim![]()
Iyyk onun 4ü de mi çıkacak ben sevmiyorum ya midem bulanıyo onu izlerken çok pis
Düğün dernekten iyi olduğu kesin![]()
![]()
Düşünüyorum da adam akıllı komedi filmi hiç çıkmıyo hı bak hükümet kadını çok sevmiştim![]()
Ona gitmedim canım evet ya komedi filmleri zaten sırf küfürlü :26:
Ya küfürle ya iğrençliklerle güldürmeye çalışıyolar düğün dernekte de bunu şive kullanarak yapmaya çalışmışlar ama hükümet kadın öyle değil çok tuttum benBi ara izlemelisin tatlım
İzlerim canım. Bende Eyvah Eyvahı sevmiştim![]()
Eveet eyvah eyvahta güzeldi zaten Ata Demireri severim sempatik adam bakışları bile güldürüyo![]()
aynen öyle.bize hergün sevgililer günü dimiBenmde hiç hevesim yok artık aştık onları
Ama belki o anlattığım sürpriz yemeği yaparım gaza gelirsem tabi![]()
hayırlı günler herkesesigara böreklerimi sardım geldim
![]()
aynen öyle.bize hergün sevgililer günü dimi
hoşgeldin.
hani bizee hani bize
Karısı da çok tatlı
![]()