- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
Hmm akraba ziyaretiakraba ziyareti ama yemekli ayy sevmiyorum c.tesi dışarı çıkmayı ama napimm işte kociş için çiğ tavuk yenirmiş
aaaa çok ayıp iyice vefasız bellediniz benisizi de çok seviyorum valla billa kız
o normal canım boşver ama seven erkek illaki ekstra bi şey yapmasa da belli ediyo sevgisini kız biliyoruz sevildiğimizi biz kızlar ama illa bi hareket bekliyoruz işte napalım bizimde huyumuz bu
ikisiyle de aynı anda birlikte olsam keşke ama benim hayatımda özlem hep olucak maalesef
amin canım ben eminim sizin evliiğinizde çok mükemmel olucak aşk dolu olucakanacım vallahi billahi abartmıyorum ama ben eşim gidince bile akşama kadar onu özleyen biriyim ekstra özleme gerek yok aslında ama işte mecbur napalım
fesleğen soslu makarnam bebeğim ama fesleğenim doğal anacuğumdan aldım kendi kuruttu belki de o yüzden lezzetli oluyor
ama özetle malzemeler sarımsak az sıvı yağ domates tereyağ biraz tuz biraz su ve tabiki fesleğen![]()
Bizde seni çoooook seviyoruz topiğimizin neşe kaynağı
Dediğine inanırım çünkü o özlemi sürekli bende yaşıyorum bak dün gece birlikteydik şuan vallahi burnumda tütüyor doyumsuzmuyuz ne
Hmm fesleğenle sadece hazır soslardan yaptım fesleğen pek kullanmam mutfağımda ama bunu not alıyorum bebeğim deniycem bi ara