Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Dur kız tazesiniz daha noldu ki

Ya ne güzel takıntılarımdan kurtulmuşum işte dimi Ama yok. Sinir küpü ya resmen herkesi fırçalıyor. Bana bile. Gece bu konuda mesaj attım davranışlarına dikkat et yoksa yine olmaz dedim. Attığı cevaba bak : Mesajını görmezden geliyorum. Bende neden dedim yazdıklarını sevmedim diyor. Odun her zaman odun. Neden ayrıldığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Değişmeyen insan her zaman aynı.

Canım yapma ama böyle öyle düşünüp kendi kendini soğutma. Bi de benden sana tavsiye bi daha böyle yaparsan ayrılım gibi bi cümle kurma. Bana aynı şekilde dense sen beni tehdit mi ediyorsun hadi yolun açık olsun derim NİŞANLIMA bile

Ben ona olumsuz bir şey yapmıyorum ama herşeye kızıyor

Ben ona olumsuz bir şey yapmıyorum ama herşeye kızıyor

Sana yansıtması ne kadar kötü olsada belki başka bi problemi vardır. Sevmediğin davranışları böyle dile getirmek yerine tatlı dille biraz şımarıklık biraz üzgünlükle anlatsan bence daha faydalı olur. Çünkü böyle söylersen ters tepebilir bitanem. Tabi bunlar sadece benim fikrim sevgilini sen tanıyosun neye ne tepki verir sen biliyosun ama benim kendimden çevremden gördüğüm bu yönde balım

Ben ona zaten başlarken dedim istediğim sadece ilgilenmen başka birşey değil dedim. O da ben değişmem ona göre dedi ama bu kadar değiştiğini bende bilmiyordum. Bu kadar sinir küpü değildi. Neye kızacağını bende kestiremiyorum :26:

Ewett aynı kişi çıkarann..
Ben ezmem senii

Kafama sıkar giderimmmm

Allah Allah biraz sabret bakalım belki gelip geçici bişeydir kuzum

Allah Allah biraz sabret bakalım belki gelip geçici bişeydir kuzum

Ben zaten ayrılmak falan da demedim sadece davranışlarına çekidüzen ver dedim neyse sınavdan çıksın bakarız. İşine gelmeyince uzatma der kesin yine.

Ben zaten ayrılmak falan da demedim sadece davranışlarına çekidüzen ver dedim neyse sınavdan çıksın bakarız. İşine gelmeyince uzatma der kesin yine.

Bütün erkekler aynı kuzum ya haksız olduklarını bildiklerinde hemen uzatma bilmem ne
Al birini vur ötekine işte. Hep asmayı kesmeyi biliyolar Onlardan fazla bişey beklediğimzde eror veriyolar kaldırmıyolar
Ayy dolmuşum sanki

Al bak gene uzatma mesajı geldi

İnşallah aynı kişiden bahsediyoruzdur
Yerim ben seniii
Bence aynı kişiden bahsediyosuz, en çok yağmura saldıran kişi yaneee
Sewdiceğim yesin beniii

Nico ne oldu sana gel şevkat vereyimm sana gelll

Al bak gene uzatma mesajı geldi
O zmn sende uzatma emir büyük yerden
Boş yere kendini üzme balım bu konunun çok üstünde durma yüzyüze gelince tatlı dille anlatırsın derdini. Telefonda msjlarla işler dahada karışıyo
Bence aynı kişiden bahsediyosuz, en çok yağmura saldıran kişi yaneee
Sewdiceğim yesin beniii

Ayy sevdiceği de varmış
Aranız nasıl düzelttiniz galiba

Allah bozmasın iyiyizz şükürr,
nico tahtaya vur lenn

Gerçi inat olayı olmasa daha olcak ama kısmet artık bakalımm :97:

O zmn sende uzatma emir büyük yerden
Boş yere kendini üzme balım bu konunun çok üstünde durma yüzyüze gelince tatlı dille anlatırsın derdini. Telefonda msjlarla işler dahada karışıyo

Sorunlardan kaçıyor.

Sen daha bana geçen gün yalnızım dedim.
Hangi ara buldun

Zaten çok yeni bulmadım da eski sevgilim.
Aslında var da sayılmaz alışma safhası diyelim biz ona

Sorunlardan kaçıyor.

Zaten çok yeni bulmadım da eski sevgilim.
Aslında var da sayılmaz alışma safhası diyelim biz ona

Anlat çabukkkk...
Eski sewgilinle ne zaman ayrılmıştınız, neden ayrılmıştınız...
Nasıl barıştınız, olay ne zaman saat kaç civarında gerçekleşti..
Bütün ayrıntıları istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…