Dur kız tazesiniz daha noldu ki
Ya ne güzel takıntılarımdan kurtulmuşum işte dimiAma yok. Sinir küpü ya resmen herkesi fırçalıyor. Bana bile. Gece bu konuda mesaj attım davranışlarına dikkat et yoksa yine olmaz dedim. Attığı cevaba bak : Mesajını görmezden geliyorum. Bende neden dedim yazdıklarını sevmedim diyor. Odun her zaman odun. Neden ayrıldığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Değişmeyen insan her zaman aynı.
Canım yapma ama böyle öyle düşünüp kendi kendini soğutma. Bi de benden sana tavsiye bi daha böyle yaparsan ayrılım gibi bi cümle kurma. Bana aynı şekilde dense sen beni tehdit mi ediyorsun hadi yolun açık olsun derim NİŞANLIMA bile
Ben ona olumsuz bir şey yapmıyorum ama herşeye kızıyor
Sana yansıtması ne kadar kötü olsada belki başka bi problemi vardır. Sevmediğin davranışları böyle dile getirmek yerine tatlı dille biraz şımarıklık biraz üzgünlükle anlatsan bence daha faydalı olur. Çünkü böyle söylersen ters tepebilir bitanem. Tabi bunlar sadece benim fikrim sevgilini sen tanıyosun neye ne tepki verir sen biliyosun ama benim kendimden çevremden gördüğüm bu yönde balım
Evet tatlm her sene Allahın emri gibi en az 1 kere su altında kalıyo o yüzden hiç bi şirket oraya sigorta yapmıyo bile
Özlerim tabiii
Şimdi bende baktımda kavgayı çıkaran hep bi kişi sinir oluyorum ona zaten
Alınıcam tabi ne diyo eziyosun bizi
Aynen öyle balım sıkılıyorum vallahi
Sen nasılsn napıyosun
Ben ona zaten başlarken dedim istediğim sadece ilgilenmen başka birşey değil dedim. O da ben değişmem ona göre dedi ama bu kadar değiştiğini bende bilmiyordum. Bu kadar sinir küpü değildi. Neye kızacağını bende kestiremiyorum :26:
Ewett aynı kişi çıkarann..
Ben ezmem senii
Kafama sıkar giderimmmm
Allah Allah biraz sabret bakalım belki gelip geçici bişeydir kuzum
Ben zaten ayrılmak falan da demedim sadece davranışlarına çekidüzen ver dedim neyse sınavdan çıksın bakarız. İşine gelmeyince uzatma der kesin yine.
Bütün erkekler aynı kuzum ya haksız olduklarını bildiklerinde hemen uzatma bilmem ne
Al birini vur ötekine işte. Hep asmayı kesmeyi biliyolar Onlardan fazla bişey beklediğimzde eror veriyolar kaldırmıyolar
Ayy dolmuşum sanki
Bence aynı kişiden bahsediyosuz, en çok yağmura saldıran kişi yaneeeİnşallah aynı kişiden bahsediyoruzdur
Yerim ben seniii
Ben zaten ayrılmak falan da demedim sadece davranışlarına çekidüzen ver dedim neyse sınavdan çıksın bakarız. İşine gelmeyince uzatma der kesin yine.
Nico ne oldu sana gel şevkat vereyimm sana gelll
O zmn sende uzatma emir büyük yerdenAl bak gene uzatma mesajı geldi
Bence aynı kişiden bahsediyosuz, en çok yağmura saldıran kişi yaneee
Sewdiceğim yesin beniii
Uzun zamandır yalnızlıktan sonra sevgili olayı bende ters tepki yapıyor
O zmn sende uzatma emir büyük yerden
Boş yere kendini üzme balım bu konunun çok üstünde durma yüzyüze gelince tatlı dille anlatırsın derdini. Telefonda msjlarla işler dahada karışıyo
Ayy sevdiceği de varmış
Aranız nasıl düzelttiniz galiba
O zmn sende uzatma emir büyük yerden
Boş yere kendini üzme balım bu konunun çok üstünde durma yüzyüze gelince tatlı dille anlatırsın derdini. Telefonda msjlarla işler dahada karışıyo
Sen daha bana geçen gün yalnızım dedim.
Hangi ara buldun
Allah bozmasın iyiyizz şükürr,
nico tahtaya vur lenn
Gerçi inat olayı olmasa daha olcak ama kısmet artık bakalımm :97:
Sorunlardan kaçıyor.
Zaten çok yeni bulmadım da eski sevgilim.
Aslında var da sayılmaz alışma safhası diyelim biz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?