• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Tarifler - Çikolata Balonunda Carte d

tarif bu kuzum annem değişik şeyler yapmayı çok sever carte dor reklamında görmüştü :1: su balonları varya küçük onlarla yapıyo ,çikolatayı eritebilirsin yada direk çikolta sosusuna yapabilirsin , çikolata kasesini yaptıktan sonra evde hangi dondurma varsa koyarsın normal kaseye koyar gibi üsütüne süslersin o kadar güzel oluyo kii hem görsellik hem tat :16:

aaa tuttum ben bu tarifi :) kocama yapayım barii

Tarifler - Çikolata Balonunda Carte d

tarif bu kuzum annem değişik şeyler yapmayı çok sever carte dor reklamında görmüştü :1: su balonları varya küçük onlarla yapıyo ,çikolatayı eritebilirsin yada direk çikolta sosusuna yapabilirsin , çikolata kasesini yaptıktan sonra evde hangi dondurma varsa koyarsın normal kaseye koyar gibi üsütüne süslersin o kadar güzel oluyo kii hem görsellik hem tat :16:
çook güzele benziyor ama yapamam ben heralde bunu
tam olarak anlayamadım bilee
cikolatayı ısraf ederim anca:31:

Ay ay ayyy pardon, seni atlamışım :18:
En geç sensin Piskom. Allah kolaylık versiiiinnn

aboo 8.50 mi Allah kolaylık versin yavrum :37:
sağolun canlarımm cümlemize kolaylık versin inşAllah
edirneyede bakmıştım ben
sanırım ben lunnadan 2 dk erken iftar yapıyorum
anlam verememiştim haritaya göre ben daha yukarıdayım ama bir tık daha doğudayım edirneye göre
sanırsam ordan fark birazcıkkk

Hemde 2 defa başlasa da artık kavuşsam bebişime çook özledm :17::17:

Günaydınnn kızlaaaarrrrrrrrrrrrrr :3:

2 defamı :53:

9.sezon belli değil çıkıp çıkmayacağı. Bazıları devam edecek diyor. Bazıları bitti diyor. Bilemiyoruz.:41::26::25:

Ayrıca günaydın :)
:27::40:

Hemde 2 defa başlasa da artık kavuşsam bebişime çook özledm :17::17:

Günaydınnn kızlaaaarrrrrrrrrrrrrr :3:
Demek alttaki casper sendiin :36:
Nerelerdesin sen bakıyım?

pantolon giyemiyorum aynı dediğin gibi dalım yani çöp oldum :1:
Ramazandan sonra kendimi sıkı bir diyete sokmayı düşünüyorum yoksa sağlığımdan olucam

aslında öyle bir yerde çalışıyosun ki, kilolu olman lazım senin :27:

Back
X