• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Yemeğe gidip çiçek alsanız bile yeter kuzum daha ne olsun:21: Bende lafta önemsemiyorum günlerce çocuğa kutlamayalım çok gereksiz deyip duruyorum bi kutlama yapmazsa da surat asıyorum bi garibim bende:1::1:

Aynen öyle tatlim, beni sevsin bana deger versin baska birsey istemem ben :16:.. :9:ay canimm ya cok alemsin, yazik cocuga, kutlamayalim demissin, simdi kutlamazsa trip falan atma sakin :9::9:

Aynen öyle tatlim, beni sevsin bana deger versin baska birsey istemem ben :16:.. :9:ay canimm ya cok alemsin, yazik cocuga, kutlamayalim demissin, simdi kutlamazsa trip falan atma sakin :9::9:

Kendi kendime söz veriyorum trip atmycam diye ama engel olamıyorum:9::9: Yok yok bugün trip atmam çiçek aldı onunla bile yetinebilirim:16: Bak ne kadar kanaatkar bi kızım:27::27::27:

bizde iyiyiz canim cok skur
bugun kontrolumuz vardi masallah diyeyim yolundaymis hersey insallah hep boyle gider
senin calismalar nasil gidiyo :)
gelicek mi bu ay bizimkine arkadas :)

Bu ay degil de nedense martta hamile kalacakmisim gibi dusunuyorum yani dusunmek degil de Ne biliyim degisik bi his calismalar tam gaz devam ama subat sanki olmayacakmis gibi geciyo icimden:1: belki icimden gectigi
Gibi olur ve martta ben de mujdeyi veririm:16: bi de ayiptir soylemesi neyse soylemiyim ozelden yaziyim :27::27:

günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27:

Back
X