komşum beni kırmaz kiii okur sonuna kadarrBu yazıyı sözlükte görsem okuyamadım kardeş durumum yoktu bakınızı verirdim
Kuzum ben ilk tanışmaya gittiğimde pasta götürmüştüm. Şimdi sen onun evine gitmeyeceğin için pasta olmaz. Ama bence bi hediyede olmaz. En güzeli en masumu en kibarı çiçek almak diye düşünüyorum. Kır çiçeklerinden hoş bi buket yaptırırsan güzel olur bence. Ne abartı ne sade. Sadece çok nazik düşünceli kız der annesi. Hediye gibi beğenilmeme laf edilme riski olmaz
İkinci konuya gelirsek eğer altın almana şiddetle karşı çıkıyorum. Tanışmış olsanız dahi altın almamalısın. Ben olsam hani şu üzerinde sevimli sevimli şeyler yazan bebek ürünleri oluyor ya önlük tulum vs. onlardan bi paket hazırlayabilirsin. Yani sırf bişey almış olmak için yada aileye girmeye çalışmak gibi olmaz. Hani birazda bebeğiniz olacağını duydum bunlar çok şirin almadan edemedim havasıda olur. Bunlar benim fikirlerim tatlım
Annelerin en güzeli seni gördüm daha iyi oldum sen nasılsın
aaa iyiyizz tatlımm sağol sen nasılsınn bebişin nasıll
tamda sen lazımsın bana biliyomusunnn
sanada sorayım şimdi sen hamilesin ya
kaynın var mı yokmu bilmiyorum da var sayalım biz
kaynının kız arkadaşı aileden hiçkimseyle tanışmıyor olsa daha ortada ciddilik fln yok
ve bebeğin ve senin için hediye gönderse kaynından sen ne düşünürsün bu konuda
yani aman şunada bak yaranmaya mı çalışıyor bu nedir fln dermisin:26:
cidden ne düşünürdün canım içinden ne geçiyosa onu söyle
bende çok seviyorum bunları komşumm
Bunlar gibi komşum
komşum beni kırmaz kiii okur sonuna kadarr
tatlım aslında istanbuldada dışarda değil dayısının evinde tanışcaz yani benimki öyle diyor pasta olabilir sanki hoşuma gitti
annesine güzel bir çiçek geri kalanlarada evin hanımınada (dayısının eşine) ve diğerlerede pasta güzel olur sanki..
altın olayını neden siddetle karşı çıktın canım:26: çok mu uygunsuz olur:26:
aaaa doğru yaaa sen 2 sene cizrede kaldınnnbizde iyiyiz canim cok sukur
buyumeye calisiyoruz :)
yarin yine kontrolumuz var cok heyecanliyiz
benim hosuma giderdi canim ya onunda hosuna gider bence dusunceli bi davranis bence
bu arada annesiyle tanismaya giderken de hediye alirsan annesi oyle dusunmez bence tanidigim kadariyla 2 yilda :) dogulu insanlar onem veriyor hediyelesmeye mesela dusun evlerine ziyarete gidince bile cikarken eline kucuk bi sey tutustururlar :) icinden geleni yap canim ya kasma kendini ne dusunurler diye
bende çok seviyorum bunları komşumm
çok şirinler gerçektenn
ayy ne zor işmişş yaa kayınvalideyi geçtim 1 buçuk sene önce evlenen eltiye bile ince ince düşünülüyor
sanki benden üstünlüğü varmış gibi... ayy gıcık oldum birdennn
hmmm anladım tatlımm düşündükçe mantıklı geliyor aslındaTatlm bence çok uygunsuz olur. Fol yok yumurta yok ne alaka altın. Bence 1.derece yakınlarının dışında kimse altın takmaz. Yani bilmiyorum diğer kızlarda yorum yapsın ama olmaz gibi geldi bana:26:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:Heeeeeey 5 kalp oldum hadi kutlayalım
hmmm anladım tatlımm düşündükçe mantıklı geliyor aslında
sürekli ne yapsam ne etsem diye düşündüğüm için sizinde fikirlerinizi almak istedimm
önemli sizinde düşünceleriniz benim için hem daha tecrübelisiniz benden
canııımm bu arada kaç haftalıksınız bakiimmmbizde iyiyiz canim cok sukur
buyumeye calisiyoruz :)
yarin yine kontrolumuz var cok heyecanliyiz
benim hosuma giderdi canim ya onunda hosuna gider bence dusunceli bi davranis bence
bu arada annesiyle tanismaya giderken de hediye alirsan annesi oyle dusunmez bence tanidigim kadariyla 2 yilda :) dogulu insanlar onem veriyor hediyelesmeye mesela dusun evlerine ziyarete gidince bile cikarken eline kucuk bi sey tutustururlar :) icinden geleni yap canim ya kasma kendini ne dusunurler diye
canım olsunn bu yollardan geçtiniz sonuçtaValla tecrübe denemez ama hergün başka bişey öğreniyoruz balım
hoşgeldin canımm nasılsınn
canım olsunn bu yollardan geçtiniz sonuçta
beni daha yeni yeni bekliyor tanışmak konuşmak fln..
bide ben şeyide düşünüyorum
herkes diyor tanştıktan sonra kvler ilgi bekler aramanı sormanı fln
şimdi ülke farklı olunca faturaya yansıyacağı için fazla arayamam ben
benimkiylede zaten skypeden konuşuyoruz normal hattan değil fiyatlar uçuk çünkü:26:
hoşgeldin canımm nasılsınn
Tatlmmmmmmmmmmm
canııımm bu arada kaç haftalıksınız bakiimmm
maşallah maşallah hep büyüyün siz emi
Allahım nazarlardan korusun
doğru diyosunnTatlm tabiki aramanı sormanı bekler ama ilgi bu ilgi arsızlığından değil saygıdan sayılmak istendiğinden erkek arkadaşın zaten annesine anlatır farkındadır o da normal konuşmadığınızın mesela viberden arayabilirsin erkek arkadaşını onunda sesini duyarsın halini hatrını sorarsın bunun problem olacağını sanmam
iyim tatlım şükürHoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın
Canım, nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?