Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

komşum beni kırmaz kiii okur sonuna kadarr
tatlım aslında istanbuldada dışarda değil dayısının evinde tanışcaz yani benimki öyle diyor pasta olabilir sanki hoşuma gitti
annesine güzel bir çiçek geri kalanlarada evin hanımınada (dayısının eşine) ve diğerlerede pasta güzel olur sanki..
altın olayını neden siddetle karşı çıktın canım:26: çok mu uygunsuz olur:26:

bizde iyiyiz canim cok sukur
buyumeye calisiyoruz :)
yarin yine kontrolumuz var cok heyecanliyiz
benim hosuma giderdi canim ya onunda hosuna gider bence dusunceli bi davranis bence
bu arada annesiyle tanismaya giderken de hediye alirsan annesi oyle dusunmez bence tanidigim kadariyla 2 yilda :) dogulu insanlar onem veriyor hediyelesmeye mesela dusun evlerine ziyarete gidince bile cikarken eline kucuk bi sey tutustururlar :) icinden geleni yap canim ya kasma kendini ne dusunurler diye

Bunlar gibi komşum
bende çok seviyorum bunları komşumm
çok şirinler gerçektenn
ayy ne zor işmişş yaa kayınvalideyi geçtim 1 buçuk sene önce evlenen eltiye bile ince ince düşünülüyor
sanki benden üstünlüğü varmış gibi... ayy gıcık oldum birdennn

Tatlm bence çok uygunsuz olur. Fol yok yumurta yok ne alaka altın. Bence 1.derece yakınlarının dışında kimse altın takmaz. Yani bilmiyorum diğer kızlarda yorum yapsın ama olmaz gibi geldi bana:26:

aaaa doğru yaaa sen 2 sene cizrede kaldınnn
aaa ben unuttuydum bunuuu
ya hediyede dediğim kayınvalideye mesela şu üçgen büyük şallar oluyor ya öyle birşey almaktı

çokta abartı bir hediye olduğunu düşünmüyorum ama uygun mu tabi bilemiyorum:26:
görümceyede bi parfüm beğenmiştim eltiyede bebeği için birşeyler hediye etmeyi düşünüyordum
başkada birşey aklıma gelmiyor zaten ama dayısının evine gideceğim için pasta içime sindi sanki

Gıcık olma canım benim. Sonuçta bu senin içinden gelen bişey olacak. Almazsanda kimse sana niye almadın demez. Ama eğer alırsan bu senin için büyük bi artı olur

Tatlm bence çok uygunsuz olur. Fol yok yumurta yok ne alaka altın. Bence 1.derece yakınlarının dışında kimse altın takmaz. Yani bilmiyorum diğer kızlarda yorum yapsın ama olmaz gibi geldi bana:26:
hmmm anladım tatlımm düşündükçe mantıklı geliyor aslında
sürekli ne yapsam ne etsem diye düşündüğüm için sizinde fikirlerinizi almak istedimm
önemli sizinde düşünceleriniz benim için hem daha tecrübelisiniz benden

Valla tecrübe denemez ama hergün başka bişey öğreniyoruz balım

canııımm bu arada kaç haftalıksınız bakiimmm
maşallah maşallah hep büyüyün siz emi
Allahım nazarlardan korusun

Valla tecrübe denemez ama hergün başka bişey öğreniyoruz balım
canım olsunn bu yollardan geçtiniz sonuçta
beni daha yeni yeni bekliyor tanışmak konuşmak fln..
bide ben şeyide düşünüyorum
herkes diyor tanştıktan sonra kvler ilgi bekler aramanı sormanı fln
şimdi ülke farklı olunca faturaya yansıyacağı için fazla arayamam ben
benimkiylede zaten skypeden konuşuyoruz normal hattan değil fiyatlar uçuk çünkü:26:

Tatlm tabiki aramanı sormanı bekler ama ilgi bu ilgi arsızlığından değil saygıdan sayılmak istendiğinden erkek arkadaşın zaten annesine anlatır farkındadır o da normal konuşmadığınızın mesela viberden arayabilirsin erkek arkadaşını onunda sesini duyarsın halini hatrını sorarsın bunun problem olacağını sanmam

canııımm bu arada kaç haftalıksınız bakiimmm
maşallah maşallah hep büyüyün siz emi
Allahım nazarlardan korusun

6 haftalik canim
yarin kalp atislarini duyucaz insallah
yavastan mide bulantilarim basladi birkac gundur
zorlu ama heyecanli bi surec :)
belirtiler oldukca onun iyi oldugunu dusunup mutlu oluyorum
amin canim sag salim kavusuruz insallah

doğru diyosunn
ayy ben kv diyince çok panik oluyorum yaa
farklı kültür farklı ülkeler acaba nasıl olcak ki diye sürekli stresleniyorum

Hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın

Canım, nasılsın
iyim tatlım şükür
neler yapyosun bakalım
okul nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…