• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Evet cnm bende muhasebe :1: ben isteyerek yaptim bu meslegi ama simdi aklim olsa havaalaninda yer hostesligi falan yapardim heralde :52:

Kırk yıl düşünsem o meslek aklıma gelmez heralde :9:

açıkçası öğretmen olmak isterdim şuanki düşüncelerimle. gerçi olsaydımda atanamazdım :1: ay aman ne bileyim. :1:

Elimizde bisey olsun da yeter ki baskasinin eline bakmayalim dimi :12::12:
biri coistigimi düzeltsiinnnn :10:

Orası öyle tabiki de . Burdada kalıcı değilim .Gittiği yere kadar işte. tek umudum kpss başka türlü kalıcı iş çok zor.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. :16:

:1::1::1::1::1::1::1:
Nesi kötü pekiii

sosyallik 0 , tabi bu söylediğim merkezi için geçerli..
senin televizyonda gördüklerini biz hergün göremiyoruz :1:
görsek güzel bir şehir tabikii :1:
ben merkezde yaşıyorum canım sıkılınca kapıyı çekip gideceğim çok bir yer yok..
ne bileyim sevmiyorum ..

Kartal'ı geldi heralde. şafak bitti sanırım, ay gözün aydın da diyemedim.

en iyisi düşünmeyeleim :27:
sende mi muhasebe? bende ön muhasebeyim. hiiç mi hiç sevmiyorum.

şimdiki aklım olsa asla muhasebe okumazdım. :25:

Seni daha iyi tanımamız açısından, neler yaparsın? Evliliğinden, kınandan ne bileyim, bahsetsene birazcık :1:

biz böyle tanışma hikayesi, yıldönümü vs. okumaya bayılırız :46: :1:

I$ di$inda bo$ zamanimda sevgili Kocisimle birseyler yapariz, alisveris sinema disarida yemek yeme
ya da evde birlikte tembellik (ara sira iyi oluyor):9:. Onun di$inda arkadaslarimla bulusurum ya da mutfagimda zaman geciririm, pastaydi kekti bayilirim yapmaya :21:.
Istemem, sözüm, kinam, dügünüm evim barkim herseyim cok sükür istedigim gibi oldu:16::nazar:, Allah herkese nasip etsin insallah. Bebis cok istiyoruz seviyoruz ama $u an daha cok erken diye düsünmüyoruz, zamani gelince Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah, bütün herkese:nazar::emir_bebek::16:. Ba$ka aklima birsey gelmiyor, merak ettigin birsey olursa sorabilirsin :32:

çünkü dışardan göründğü kadar güzel değill :1:

Dizilerde, nette gördüğüm kadarıyla sanırım bende orda yaşamak istemem. Ama gezmek için gelmek istediğim bi şehirdesin :16:

Yada bilemiyorum, büyük şehirde yaşadığım için mi bana öyle geliyor ki?

Gidecek pek bi yer yok, bak bak hep peri bacaları :9:

insan sıkılır dimi

Son düzenleme:
Back
X