• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Puhahah :27:
ben çalışıyorum ya evde oturan bana batıyo. ay cok benciliiimm :52:

tosbağanın net paketi yok sanırım. wifi den giriyo,yanlış hatırlamıyosam. sonuçları alınca o wats.dan yazar bana . eve gelincede topiğe yazar. merak etme :38:
anam o eve gelene kadar ben doğurcammmm:52::52::52:

Puhahah :27:
ben çalışıyorum ya evde oturan bana batıyo. ay cok benciliiimm :52:

Bencilliğin doruk noktasındasın :20::20: :27::27:

Şenliklere gidersem oranın anasını ağlatırım. :kkk: Gidemediğim senelerin acısını çıkaracağım.
Üniversiteli olmayan giremiyor çünkü hep ezildim hep ezildim :60:

anam o eve gelene kadar ben doğurcammmm:52::52::52:
:52:

tosbişim. zilin sesini duydun. acilen git gel bize durumu bildir.

zira senden önce olmayan cocuğu doğuracak bizim pisko :9:

Bencilliğin doruk noktasındasın :20::20: :27::27:

Şenliklere gidersem oranın anasını ağlatırım. :kkk: Gidemediğim senelerin acısını çıkaracağım.
Üniversiteli olmayan giremiyor çünkü hep ezildim hep ezildim :60:

:33:

kimler gelcek acaba. 2 yıl okudum bende ama şenliklere gidemedim hiç :25:

bende pek bilmiyorum henüz canım ama muhtemelen bi aydır en fazla 1.5 ay. çünkü ben 4 haftalık gebe sayılıyomuşum saçma geldi bana ama öyle son adetten sayılıyomuş. pembişte gecen ay hamile kaldığına göre öyledir:16:

Bigün arayla evlendiniz 1bçuk ay arayla bebiş büyütceksiniz :9::9:

Cİnsiyetler belli olunca da beşik kertmesi yapın bari :1::1::1:

Ne hissediyosun şuan fasulyen seninle :16::16:

çok mutluyum canım sanırım hiç bu kadar mutlu olmadım tarisiz bi duygu yıllarını paylaştığın insanla evlenmek bi rüyayken şimdi onda senden bi can taşıyosunn:16::16: hayalini kuruyorum bebeğimin ilk kucağıma alacağım anı emzireceğimi ağlayınca napıcağımı ve dahaa bi sürü şey. huyu babasına benzer inşallah :1::1: bana bezerse anlaşamayız:27::27:

çok mutluyum canım sanırım hiç bu kadar mutlu olmadım tarisiz bi duygu yıllarını paylaştığın insanla evlenmek bi rüyayken şimdi onda senden bi can taşıyosunn:16::16: hayalini kuruyorum bebeğimin ilk kucağıma alacağım anı emzireceğimi ağlayınca napıcağımı ve dahaa bi sürü şey. huyu babasına benzer inşallah :1::1: bana bezerse anlaşamayız:27::27:

Ne güzel anlattım tospiğim ya :16:

Eşin naptı ağlamıştır kesin :14:

Allahım o duyguları bana da yaşamayı nasip etsin herkesin yaşaması gereken bişey :16::16::16:

Maşallah size kuzuuuum :nazar::nazar:

Back
X