Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende bi topicde okudum onu yarım saat içinde kaldırılıyomuş sanırım.

neyse keyfimi bozmıcam.

şimdi patron gelir. ekran klavyesine talimm :1:

senin patronla durumlar nasıl? rahat girebiliyor musun

Patron daha gelmedi o yüzden şimdi rahatım. Ama o geldiğinde bende tık tık tık yazamıyorum:1: Bi de benim klavye çok ses çıkarıyo ekran klavyesini sen iyi kullanıyosun valla ben rahat yazamıyorum onunla

Patron daha gelmedi o yüzden şimdi rahatım. Ama o geldiğinde bende tık tık tık yazamıyorum:1: Bi de benim klavye çok ses çıkarıyo ekran klavyesini sen iyi kullanıyosun valla ben rahat yazamıyorum onunla

ahanda geldiler:ssz:

benimkide çok ses çıkarıyo o yüzden ekran klav. dönüyorum. ya da hiç yazmıyorum:1:

ağzına laf vermek istemiyorum

ahanda geldiler:ssz:

benimkide çok ses çıkarıyo o yüzden ekran klav. dönüyorum. ya da hiç yazmıyorum:1:

ağzına laf vermek istemiyorum

Doğru kuzum hiç ağızlarına laf verme zaten genelde orda olmuyolar o yüzden rahatsın. Bizimki bütün gün burda hiç kalkmıyo bu aralar bi sabahları geç gelmeye başladı geldiğinde küplumba gibi oturuyo kalkmıyo:1::1:

Topiğimizin güzel annesi biz iyiyiz sen nasılsın iyi uyuyabildin mi keyfin yerinde mi:21:

hem de ne biçim uyudum lunnam yaaa ama tüm gece rüyalarımda yemekler vardı:27::27: şimdiyse iştahım yok daha kahvaltı yapamadım bi armut yedim sadece o da bağırsaklarımı çalıştırsın diye hamilelik kabızlık yaptı afedersin çok sıkıntılıyım:26:

hem de ne biçim uyudum lunnam yaaa ama tüm gece rüyalarımda yemekler vardı:27::27: şimdiyse iştahım yok daha kahvaltı yapamadım bi armut yedim sadece o da bağırsaklarımı çalıştırsın diye hamilelik kabızlık yaptı afedersin çok sıkıntılıyım:26:

Hamilelikte oluyomuş o kuzum duymuştum. Armut yemekle iyi yapmışsın sulu sulu şeyler ye. Kahvaltı etmek istemiyosan bi çorba da içebilirsin şimdilik. Ya da salçalı ekmek yap kendine:1: Ama ne olursa olsun çook güzel beslenmeye dikkat et. Yeğenimiz çok sağlıklı doğsun inşallah:emir_bebek:

Hamilelikte oluyomuş o kuzum duymuştum. Armut yemekle iyi yapmışsın sulu sulu şeyler ye. Kahvaltı etmek istemiyosan bi çorba da içebilirsin şimdilik. Ya da salçalı ekmek yap kendine:1: Ama ne olursa olsun çook güzel beslenmeye dikkat et. Yeğenimiz çok sağlıklı doğsun inşallah:emir_bebek:

valla yediğim içimde kaldıkça iştahım kapandı kuzucum :50: ama bakıcam bi şeyler yemem lazım keşke yumurta yiyebilsem kaç gündür yemek istemiyorumm. zor yaa gerçekten:25: neyse :25:sen nasılsın kuzum

valla yediğim içimde kaldıkça iştahım kapandı kuzucum :50: ama bakıcam bi şeyler yemem lazım keşke yumurta yiyebilsem kaç gündür yemek istemiyorumm. zor yaa gerçekten:25: neyse :25:sen nasılsın kuzum

Yumurta yemek niye zor bebeğim:44:Bulantıların hala devam ediyo mu
Parmak kadar şey bulantıda yapıyo, istahsızlıkta yapıyo, iştahını da arttırıyo akıl alır gibi değil ya:1:

Yumurta yemek niye zor bebeğim:44:Bulantıların hala devam ediyo mu
Parmak kadar şey bulantıda yapıyo, istahsızlıkta yapıyo, iştahını da arttırıyo akıl alır gibi değil ya:1:

ayy ne biliyim ben anlamadım bu çocuğu anasına saralle reklamındaki gibiii kordonu çekiştirip bi şeyler isteyeceğine iştahımı köreltiyo:27::27: gittim salatalık domates beyaz peynir ve tam tahıllı ekmek hazırladım kendime onları yicem inşallah bi hareketlilik başlar:31:

geçmiş olsun canımm kuru kayısı varsa ondan ye iyi gelir bişeyler yemeye çalış bebiş bağırıyoo anniş ben açım diyee :D :16:

Back
X