sonunda yakaladımmm
Günaydın canım, naber?
Cok sükür tatlim iyiyim, isteyim. Senden naber? Görüsebildik sonunda ya
dimi.
İyiyim bende canım nasıl olsun. iş güç hep aynı.
Her gün geliyorum şuraya, uyandığımdan beri akşam olsa eve gitsem diyorum he maksat eve gitmek değil de işte durmamak
Bazen bende de öyle oluyor canim. Bu hafta cabuk gecti benim icin, yarin son, sonra tekrar sali günü is basi yapicam, cuma ve pazartesi tatil buralar .
Görüsmeyeli var mi yeni birseyler :)
e sana hergün çabuk geçer o zaman.resmen cuma günleri tatil hee.
cumartesi pazar?
yok bea aynı herşey.
AhaaaaaaaBazen bende de öyle oluyor canim. Bu hafta cabuk gecti benim icin, yarin son, sonra tekrar sali günü is basi yapicam, cuma ve pazartesi tatil buralar .
Görüsmeyeli var mi yeni birseyler :)
Ahaaaaaaa
Sende hristiyan bir ülkede yaşıyorsuunnn..
Bizede tatil salıya kadaaarr ama ben öğrenci olduğum için öğrencilere perşembeyide tatil yaptılar
benim için hafta şuandan itibaren bitmiştiirrrr bugünlük tek bir dersim vardı o da vizee yaptım geldim evcağızımaaaa
Nazarrrr rrrrrr nerelerdesinnn görüşemiyoruuuzzzz
süpermişşşşyok canim bana cumartesi pazar tatil, zaten pazar burda her yer kapali, cuma ve pazartesinin kapali olma nedeni, nisanda almanlarin bayrami var o yüzden her yer kapali bizimde isimize geliyor iste
Ahaaaaaaa
Sende hristiyan bir ülkede yaşıyorsuunnn..
Bizede tatil salıya kadaaarr ama ben öğrenci olduğum için öğrencilere perşembeyide tatil yaptılar
benim için hafta şuandan itibaren bitmiştiirrrr bugünlük tek bir dersim vardı o da vizee yaptım geldim evcağızımaaaa
Nazarrrr rrrrrr nerelerdesinnn görüşemiyoruuuzzzz
Anoooo iki hafta mıı o ne yaaaaOh ne güzel canim, sevindim senin adina bol bol dinlenirsin :). Burda da ögrencilere 2 hafta tatil var, gecen cuma okullar sondu.
Sen nerde yasiyorsun canim?
E işte o da bana denk gelmiş kuzummsüpermişşşş
neler yapcaksın bakalım tatilde
bu arada senin memleket neresiydi
Piskom, yiğğğrum, ben buralardayım aslında, gecen gün epey konuşmusunuz ama o gün yoktum
E işte o da bana denk gelmiş kuzumm
Bugün kızlar yine gelir belki o günkü gibi
bi araa yorumlara zor yetişiyodum ben
Daha erken ama tospa daha gözlerini açamamıştır çalışan kızlarımızda geç geliyor normalde hep
Evet evet gördüm okudum birazcıkDün yoktu kimse bi ara tosbikle inci vardı.
İnci geliyo hergün ama işi çıkıp gidiyo
lunnayı görmedim dün
gelirler belki, daha erken
süpermişşşş
neler yapcaksın bakalım tatilde
bu arada senin memleket neresiydi
Piskom, yiğğğrum, ben buralardayım aslında, gecen gün epey konuşmusunuz ama o gün yoktum
Evet evet gördüm okudum birazcık
lunna pek gelmiyo yaa işten fırsat bulamıyo sanırım incide pek gelmez olmuştu ama bakalım bugün gelcekler mi
Allahtan birsey cikmazsa cuma günü evimi bi dip köse temizlicem, cumartesi aksami belki ablamlar caya gelicekler, eger gelirlerse, cayin yanina kek pasta börek gibi seyler yapmak istiyorum, cuma aksamindan bi kac seyi hazirlarim, gerisini cumartesi taze yaparim:). Eger gelmezlerse Kocisle birseyler yapmayi düsünüyoruz, pazar annemlere gideriz, pazarteside Kocisle bas basa bir gün geciririm, sonra tatil bitiyor zaten
Ben sivasliyim canim, sen?
Anoooo iki hafta mıı o ne yaaaa
Bu iki haftalık tatil paskalya bayramı için mii yoksa ordaki okulların dönem arası fln mı
Ben Bulgaristandayım canım hemen komşu ülke
İzmitliyim bende
Ailende Almanya'da yani. Ben nedense ailen Türkiye'de diye düşünüyodum
planlar hazır maaşşallah. allah bozmasın
Evet canim ailemde almanya da, Allah basimdan eksik etmesin onlari,dogma büyüme burdayim bende.
Evet tatlim, hafta sonu dolu dolu gecicek
Kizlar ben kacar, is yogun su anda. Sonra görüsürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?