• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ahahahha:52::52::52: rüya tabirine de baktım cidden de öylemiş kız doğuracağına işarettir diyo:27::27: daktıra gitmesem mi nee:37::37:

tospik rüyanda gördüysen kız olabilir ha :emir_bebek::52:
bende cinsiyetini öğrenmeye gidecegim gece bi rüya gördüm :49:
doktor ultrason resmini veriyordu bi bakıyorum oğlum içerde futbol oynuyo :1::9::nazar:

tospik rüyanda gördüysen kız olabilir ha :emir_bebek::52:
bende cinsiyetini öğrenmeye gidecegim gece bi rüya gördüm :49:
doktor ultrason resmini veriyordu bi bakıyorum oğlum içerde futbol oynuyo :1::9::nazar:

bakalım merakla ama sabırla 16. haftamı bekliyorum pembecim:31: bi de ben hamile kaldığım ay rüyamda görmüştüm inanmamıştım beklemiyodum çünkü hep martta hamile kalıcakmışım gibi hissediyodum ama rüyam çıktı hislerim değil şimdi de rüyam çıkar belki:21:

güneşi beklerken dizisini hiç izlemedim ama şimdi reklamda fragmana denk geldim yirim yaa ne tatlı evlenme teklifi olmuş öyle sırf bunun için baştan oturup izlemeyi düşünüyorum:27:

y
bakalım merakla ama sabırla 16. haftamı bekliyorum pembecim:31: bi de ben hamile kaldığım ay rüyamda görmüştüm inanmamıştım beklemiyodum çünkü hep martta hamile kalıcakmışım gibi hissediyodum ama rüyam çıktı hislerim değil şimdi de rüyam çıkar belki:21:

nasil bi mucize bu ya :16:
bende gormustum ruyamda hamile oldugumu
bir hafta sonra da hamile oldgumu ogrendim :nazar:
hakkinda hayirlisi insallah
ay benim yeğenim kızmışşşş kiiiiiii:16::119

sonunda kukuyu göstermişşş:9:

canim gozunuz aydin
ALLAH Hepimizin bebislerine saglik sihhat versn insallah :16:

y

canim gozunuz aydin

amin kuzucum, kuzularımızda hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah:21: kız erkek fark etmez ama işte merak deli ediyo beni yoksa hangisi gelirse gelsin yeter ki sağlıklı gelsin :16:

kuku haa ahahahah:1::1: deli:27::27: kız olunca namıslııııı oluyo anacım şak diye açmıyo:27::27:
ahahaha :9: cok edepli olcak bizim yavruşumuz. ablam bize gelmiş şimdi. müjdeyi vermeye :27:
y

canim gozunuz aydin

Sağol gelinim. Önceliğimiz sağlık tabiki :16:

kız nazarrr senin tahminlerine güvenmiyorum artıkın paşa değil prenses gelecek benim de ablana da erkek demiştin prenses geldi işte:27::27:

ahahaha :27: ilk iki ay erkek didim. sonra kıza cevirdimsırf kız olsun diye kız kız kız diye diye cevirdim cocuuuuu :52:

benim gönlüm kızdan yana her daim :kkk: :27:

Back
X