• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Evet canim allahin izniyle ekim sonu veya kasim basi oglusum geliyo:16:
Tabi surpriz yapip erken gelme sansi da var ama ins zamaninda gelir saglikla gelir.

Evliliğe çok ters bakardım ama artık özeniyorum , küçük bebek görünce çıldırıyorum ..
Sağlıkla gelsin inşallah tosuncukk :1:
Teyzeleri yesin onuu :16::16::16:

O sabahtı kızım gecenin şokunu daha atamamıştım :52:
Ya zaten hali hazırda vardı biri ama mantıken uyuşmuyoruzzz :51:
Siz yinede arayabilirsiniz bana kocişş :27:
sende ki ne şans ama.

birini buluyosun mantıken uyuyo ama fos çıkıyo, birini buluyosun tipini beğeniyosun ama mantıken uymuyo :37:

biri uysa biri uymuyo anacım :9:

Allah gönlüne göre versin de everelim artık seni de ( sanki ben evlenmişim gibi :52:)

acil atağa geçip bi tane kız mı doğursam acibaa :52:
Yakışıklı oğluşlardan birini damat edinsem kendime :29:

ahahaha:9::9: ben düzeni bozup kız doğurcaktım ama olmadı evlenin de hemen bi iki de kız doğurun topiğimize 3 tane erkekle gidiyoruz bakalım bi tane daha hamişimiz o belki kız doğurur ama pek sanmıyorum maşallah erkek senesi bu sene:27::27:

ahahaha:9::9: ben düzeni bozup kız doğurcaktım ama olmadı evlenin de hemen bi iki de kız doğurun topiğimize 3 tane erkekle gidiyoruz bakalım bi tane daha hamişimiz o belki kız doğurur ama pek sanmıyorum maşallah erkek senesi bu sene:27::27:

ahh kocayı bulsam hemen evlenir doğururum hiç beklemem :1:
Evet ya bu yıl erkek senesi kız çok azınlıkta :27:

anaa bu kadar çabuk mu :30:

hangi ara ev buldunuz? kv. yakın mı? ev nasıl?

ihihihihii:1::1: evi sattık yaa başka bi ev aldık dubleks ama ertesi gün hemen kiracı bulduk ve evi kiraya verdik biz ne yapıcaz derkennnn:27::27: bizim şimdi oturduğumuz evin alt katını kiraladık:1::1: bi kat aşağı taşınıcaz yani ayyy gitmicez diye sevindim desem inanır mısın nazarım:27::27: şimdi bütün eşyalarımız yepisyeniii evde büyüktü eşyaları ona göre büyük almıştık nereye sığdırcaz uycak mı uymıcak mı diye düşünüyodum ama çok şükür aşağıki daireyi tuttuk taşınma o kadar zor olmaz diye umuyorum. kv de zaten iyi şimdi maşallah o yüzden burda kalsak iyi çünkü yarın öbürgün bebiş doğunca da bana yardımı dokunacaktır illaki.

sende ki ne şans ama.

birini buluyosun mantıken uyuyo ama fos çıkıyo, birini buluyosun tipini beğeniyosun ama mantıken uymuyo :37:

biri uysa biri uymuyo anacım :9:

Allah gönlüne göre versin de everelim artık seni de ( sanki ben evlenmişim gibi :52:)

ben umudu hepten kestim yavrum ya :1:
sıramı siz sevenlere veriyorum :1:
bende evde kalmış kız kurusu olarak düğününüze çeyrek takmaya gelirim :30:

Faceden hallederiz ki o isi :) guzel bi kiz dogur da yabanciya gitmesin oglum nazarim :) hem.benden iyi kaynana olur gerci oglumu kiskanabilirim bilemiyorum :27:

aa bekliyorum o zamansaaa :21:

Ayy İstanbullara kız veremem beeeen, dibimde olması lazım kızçemin, İzmit'e alırsak oğlunu alabilirz :37: :9:

Son düzenleme:
Evliliğe çok ters bakardım ama artık özeniyorum , küçük bebek görünce çıldırıyorum ..
Sağlıkla gelsin inşallah tosuncukk :1:
Teyzeleri yesin onuu :16::16::16:

ahh kocayı bulsam hemen evlenir doğururum hiç beklemem :1:
Evet ya bu yıl erkek senesi kız çok azınlıkta :27:

hayırlı bi insan çıksın karşına gör bak nasıl evliliğe de olumlu bakıyosun çocuk doğurmaya da:16: yani biz 6 seneden sonra evlendik ama ne bileyim evlilik tü kaka derler ben hala evli gibi hissetmiyorum sanki değişen tek şey aynı evi paylaşıyo olmamız. güzel maşallah ben sevdim bu düzeni:27::27:

ihihihihii:1::1: evi sattık yaa başka bi ev aldık dubleks ama ertesi gün hemen kiracı bulduk ve evi kiraya verdik biz ne yapıcaz derkennnn:27::27: bizim şimdi oturduğumuz evin alt katını kiraladık:1::1: bi kat aşağı taşınıcaz yani ayyy gitmicez diye sevindim desem inanır mısın nazarım:27::27: şimdi bütün eşyalarımız yepisyeniii evde büyüktü eşyaları ona göre büyük almıştık nereye sığdırcaz uycak mı uymıcak mı diye düşünüyodum ama çok şükür aşağıki daireyi tuttuk taşınma o kadar zor olmaz diye umuyorum. kv de zaten iyi şimdi maşallah o yüzden burda kalsak iyi çünkü yarın öbürgün bebiş doğunca da bana yardımı dokunacaktır illaki.
amma karışık iş yaptınız siz ya, aldınız tuttunuz kiraladınız filan :111:

kv. aran iyi maşşallah:nazar: tabi ki orda kalman daha iyi faydası dokunur sana

ben umudu hepten kestim yavrum ya :1:
sıramı siz sevenlere veriyorum :1:
bende evde kalmış kız kurusu olarak düğününüze çeyrek takmaya gelirim :30:

artık birini bul ve o adam olsuuuuunnnnn senden cok istiyorum ya hu :9:

aa bekliyorum o zamansaaa :21:

Ayy İstanbullara kız veremem beeeen, dibimde olması lazım kızçemin, İzmit'e alırsak oğlunu alabilirz :37: :9:

oldu anacım başka işim yok ben ana baba hasreti çekiyorum bi de büyütüyim edeyim sonra evlat hasreti çekiyim öyle mi:19::19: mimkinatı yok sevecekse de oğlum alıp gelecek babasının yaptığı gibi:27::27:

hayırlı bi insan çıksın karşına gör bak nasıl evliliğe de olumlu bakıyosun çocuk doğurmaya da:16: yani biz 6 seneden sonra evlendik ama ne bileyim evlilik tü kaka derler ben hala evli gibi hissetmiyorum sanki değişen tek şey aynı evi paylaşıyo olmamız. güzel maşallah ben sevdim bu düzeni:27::27:

oyy oyy ne güzel Allah bozmasınnn :16:
Ben tamam diyorum bu kez oldu diyorum ama dönüp bir bakıyorum yanılmışım , kimseye gönül bağlayamama gibide bir problemim var Allah sonumu hayr etsin :37:

bende çok istiyorum anacım ya :37:
şimdi görüştüğüm insan iki ay sonra asker , onu hiç bekleyemem o stres altına hiç giremem o sebepten umut vermek istemiyorum.
zaten kimseyle sevgili olmuyorum olamıyorum b*ku çıkıyo adını koyunca , arkadaş hayatı yaşıyorum :51:

ben de öyle düşündüm başta ama çok şükür iyi oldu canım hemencecik hiç beklemeden sattık aldık kiraladık falan bebeğimiz bereketiyle geliyo maşallah:16:
hem garantiye almış olduk çaktırmıyorum eşime ama ola ki kv ilk zamanlarına döndü alıp başımızı gidebileceğimiz uzak bi evimiz oldu:27::27: ahh benimm tilkiler işte boş durmuyo içten içten her ayrıntıyı düşünüyo:27::27:

Back
X