• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iki isim bence gereksiz. sonuçta cocuğa iki isim beraber söylenmiyo ki.

tek bi ismi olsun herkes onu söylesin :19:

*

o hamburgeri , o patatesleri yerken insan kendinden geçiyo dimi :56: :125:

ben yedikten sonra pişman oluyorum hep :9:

hayır işte öyle değil biz iki isim koyucaz ama ikisini de söylicekmişiz bazen bulduğu isimlere tamam diyorum ben o zaman şu ismiyle hitap ederim diyorum hayır diyo ikisini de kullancaz. diyelim ki ali seyid koyduk adını ali veya seyidi ayrı değil bir kullancaz o yüzden hem söylemesi kolay hem anlamı güzel hem de kulağa hoş gelen bi isim olmalı.

ayy ben yiyorum ama pişman olmuyorum kız hele kfc nin tavuklarına bitiyorum acılı acılı oyhhh :27::27:

hayır işte öyle değil biz iki isim koyucaz ama ikisini de söylicekmişiz bazen bulduğu isimlere tamam diyorum ben o zaman şu ismiyle hitap ederim diyorum hayır diyo ikisini de kullancaz. diyelim ki ali seyid koyduk adını ali veya seyidi ayrı değil bir kullancaz o yüzden hem söylemesi kolay hem anlamı güzel hem de kulağa hoş gelen bi isim olmalı.

ayy ben yiyorum ama pişman olmuyorum kız hele kfc nin tavuklarına bitiyorum acılı acılı oyhhh :27::27:

canın çekcek şimdi sus :36: :27:

bunu istiyo madem doğru düzgün birleşik isim yapsın

ismail ahmet gibi değil :1:

üst kata dediğin senin eski evine mi? :1: evime iyi bakın de :27:

kadına niye uyuz oldun

babam diyo zaten ben ismimi sevmiyorum çocuğa koymayın o da ikinci ismi sevdi hatta o öyle sesleniyo dur diyorum oğlumun kafasını karıştırma daha belli değil ben evet demedim:27::27:

adam haklı sevmemekle :1:

benim yeğenimin adıda beren olcaktı güya :27:

-feyza-seray-cansu arasında gidip geliyo şuan hanım :27:

aslında rüyamda görsem şöyle güzel bi isim onu koyarım:1::1:

kığğğğğğğğğğzzz :53: ben rüyamda grmüştüm bi kaç ay evvel. adı zümraydı koskoca bebekti bide yeni doğmuş güya :44: zümra zümra diye sesleniyoruz o zamandan beri aklımdadır ama asla koymam ben zümra ismini sevmem kiii :26:

kığğğğğğğğğğzzz :53: ben rüyamda grmüştüm bi kaç ay evvel. adı zümraydı koskoca bebekti bide yeni doğmuş güya :44: zümra zümra diye sesleniyoruz o zamandan beri aklımdadır ama asla koymam ben zümra ismini sevmem kiii :26:

kulağıma kötü gelmedi benim kız:27::27: ama bi kızım olursa zeynep olacak inşallah zeynebimi de hasretle bekliyorum o yüzden arayı çok açmıcaz allah nasip ederse tabiki :16:

şimdi bi de ravza ismi çok yaygın

ben de feyza ile seray ı beğendim anlamı ne ola ki serayın?
ay gibi güzellerin başı :12:

ay canım yeğenim doğsun cabuk :1:

kulağıma kötü gelmedi benim kız:27::27: ama bi kızım olursa zeynep olacak inşallah zeynebimi de hasretle bekliyorum o yüzden arayı çok açmıcaz allah nasip ederse tabiki :16:

şimdi bi de ravza ismi çok yaygın

ama ben sevmiyorum nedense. :31: ben duru ismini seviyorum.

ravza mı, ranza gibi :18:

ay gibi güzellerin başı :12:

ay canım yeğenim doğsun cabuk :1:

ama ben sevmiyorum nedense. :31: ben duru ismini seviyorum.

ravza mı, ranza gibi :18:

hayırlısıyla inşallah doğsun canım öyle merak ediyorum ki kime benzicek nasıl bi bebek olcak :16: iki gün önce kv de eşimin bebeklik fotolarını gördüm öyle tatlı bi bebekmiş ki baktım baktım durdum babasına benzesin diye ama bence bana benzicek öyle geçiyo içimden nedense:1:

allah seni öldürmeyee ranzaa dedi yaaa:27::27:

aaaa:30: çok şaşırdım seni görüce

hangi rüzgar attı seni :63:
Aman aman trip atanlara da bak:1: KBebeğim geliyorum gidiyorum kimse olmuyo ki yalnız başıma muhabbet mi çevireyim kıııız:27:

Öpsem barışırız dimi:54:
ayy ne bileyim kocamın takıklığı :31:

kaçak 1 geldiiii :27::27: nerelerdesin bakıyım :19:

diğer kaçaklar sizi de numeralandırıyorum haberiniz olaaa hıhh:19:
Tospiğimmmm YİĞİT EFE nasıl

Back
X