neden iki isim istiyosunuz:44:
ayy ne bileyim kocamın takıklığı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden iki isim istiyosunuz:44:
kahvaltı türü yersiniz,kasma kendini,maksat karın doyurmak değil mi
mümkün olduğunca evde ye dışardaki şeylerden yemesin paşa![]()
Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
ayy ne bileyim kocamın takıklığı![]()
aynen canım ama bazen işte avm ye gidince fast fooda dayanamıyorum içimde kalmasın diye yiyorum![]()
iki isim bence gereksiz. sonuçta cocuğa iki isim beraber söylenmiyo ki.
tek bi ismi olsun herkes onu söylesin
*
o hamburgeri , o patatesleri yerken insan kendinden geçiyo dimi:125:
ben yedikten sonra pişman oluyorum hep![]()
hayır işte öyle değil biz iki isim koyucaz ama ikisini de söylicekmişiz bazen bulduğu isimlere tamam diyorum ben o zaman şu ismiyle hitap ederim diyorum hayır diyo ikisini de kullancaz. diyelim ki ali seyid koyduk adını ali veya seyidi ayrı değil bir kullancaz o yüzden hem söylemesi kolay hem anlamı güzel hem de kulağa hoş gelen bi isim olmalı.
ayy ben yiyorum ama pişman olmuyorum kız hele kfc nin tavuklarına bitiyorum acılı acılı oyhhh![]()
canın çekcek şimdi sus![]()
bunu istiyo madem doğru düzgün birleşik isim yapsın
ismail ahmet gibi değil![]()
yaaa nazarım işte böyleee ilk söylediğim isimler oğluma eziyet olmaz da ne olur sen söylee![]()
ismini söylemeye utancak cocuk![]()
cidden söylemesi zor ama , son söylediğini beğendim , en kötü o isim olur![]()
babam diyo zaten ben ismimi sevmiyorum çocuğa koymayın o da ikinci ismi sevdi hatta o öyle sesleniyo dur diyorum oğlumun kafasını karıştırma daha belli değil ben evet demedim![]()
aslında rüyamda görsem şöyle güzel bi isim onu koyarım![]()
kığğğğğğğğğğzzzben rüyamda grmüştüm bi kaç ay evvel. adı zümraydı koskoca bebekti bide yeni doğmuş güya :44: zümra zümra diye sesleniyoruz o zamandan beri aklımdadır ama asla koymam ben zümra ismini sevmem kiii :26:
ay gibi güzellerin başıben de feyza ile seray ı beğendim anlamı ne ola ki serayın?
kulağıma kötü gelmedi benim kızama bi kızım olursa zeynep olacak inşallah zeynebimi de hasretle bekliyorum o yüzden arayı çok açmıcaz allah nasip ederse tabiki
şimdi bi de ravza ismi çok yaygın
ay gibi güzellerin başı![]()
ay canım yeğenim doğsun cabuk
ama ben sevmiyorum nedense.ben duru ismini seviyorum.
ravza mı, ranza gibi :18:
Aman aman trip atanlara da bakaaaaçok şaşırdım seni görüce
hangi rüzgar attı seni![]()
ayy ne bileyim kocamın takıklığı![]()
Tospiğimmmm YİĞİT EFE nasılkaçak 1 geldiiiinerelerdesin bakıyım
diğer kaçaklar sizi de numeralandırıyorum haberiniz olaaa hıhh![]()