• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bu arada benim herüfün yeğeninin adını Enes koymuşlarr..
Ömrü bahtı açık olur inşAllah... kimliğini bile çıkartmışlar paşanın:D:D

eneee çok uzun zamandır buraya yazmamışımm :KK49:
Nazarım dün akşamın gelişmelerini bekliyorum kuzumm :cool::cool:

nişanlı bi hatunum artıkın ben :=PP
maaşallah , tüm resimleri beğendim :) gözlerin nasıl parlamış boncuk seniiiiiiii:KK37:
eneee çok uzun zamandır buraya yazmamışımm :KK49:
Nazarım dün akşamın gelişmelerini bekliyorum kuzumm :cool::cool:

özelden yazdım ki :cool: ehehe.

ayyy istemede tektaş takılsın mı yoksa nişanda alyansla mı takılsın onu düşünüyoruz şimdi :KK53:

BONCUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
hani bize detaylarrrrrrrrrrrrrr :=))))

sağol bebeğimmmmmmmmmmmmmm :=))

bizde istemede tek taş takıldı nişanda alyanslar :=))
ama çokta farketmiyor sanırım nasıl isterseniz öyle yapın

BONCUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
hani bize detaylarrrrrrrrrrrrrr :=))))

sağol bebeğimmmmmmmmmmmmmm :=))

bizde istemede tek taş takıldı nişanda alyanslar :=))
ama çokta farketmiyor sanırım nasıl isterseniz öyle yapın

hoşgeldiin alaaaaaa luna ala lunnam :KK74:

*

dün akşamlar amcamlarla beraber gittik, onlarda kimse yoktu 3 ü ve amcasının kızı vardı. sanki yıllardır gidiyomuşz gibi hepimiz rahattık :KK53: yengemle falan baya ortak tanıdıkları cıktı,kimse yabancılık çekmedi. ordan burdan konuşuldu hep :KK53: amcasının kızıyla beraber hizmet ettim bende ama zırt pırt kalkmadım tabi . gayet güzel geçti dün 11 de kalktık herkes mutlu şimdilik, inşallah sohbetimiz hep böyle tatlı olur :KK23:

*

pazar günüde isteme olayımız gerçekleşicek Allah nasip ederse.

5 günümüz var.

elbise ayakkabı saç baş, menü hiç bişey hazır değil :KK35::rolleyes:

hoşgeldiin alaaaaaa luna ala lunnam :KK74:

*

dün akşamlar amcamlarla beraber gittik, onlarda kimse yoktu 3 ü ve amcasının kızı vardı. sanki yıllardır gidiyomuşz gibi hepimiz rahattık :KK53: yengemle falan baya ortak tanıdıkları cıktı,kimse yabancılık çekmedi. ordan burdan konuşuldu hep :KK53: amcasının kızıyla beraber hizmet ettim bende ama zırt pırt kalkmadım tabi . gayet güzel geçti dün 11 de kalktık herkes mutlu şimdilik, inşallah sohbetimiz hep böyle tatlı olur :KK23:

*

pazar günüde isteme olayımız gerçekleşicek Allah nasip ederse.

5 günümüz var.

elbise ayakkabı saç baş, menü hiç bişey hazır değil :KK35::rolleyes:
Boncuğum çok sevindim güzel geçmesine maşallah canım hep böyle bal gibi geçsin inşallah:nazar:Yüzük takılmayacak değil mi sadece istememi olacak canım yavaş adımlarla güzelce ilerliyorsunuz vallahi darısı bize:nazar::KK22:5 gün uzun bir zaman yeterki elinde para olsun bir kaç mağaza bir kaç katalog annenlerle planlama herşey hazır:cool::rolleyes:

maaşallah , tüm resimleri beğendim :) gözlerin nasıl parlamış boncuk seniiiiiiii:KK37:

özelden yazdım ki :cool: ehehe.

ayyy istemede tektaş takılsın mı yoksa nişanda alyansla mı takılsın onu düşünüyoruz şimdi :KK53:
benim bildiğim takılır ama siz nasıl düşünürsünüz onu bilemiciimm ball :KK76:

Amiiinn kuzucum inşAllah, darısı sana inşAllah :nazar::KK15:
valla bilmiyorum bnde, söz nişan beraber olsun diyoruz aslında, eğer istemede tek taş takılırsa bu söz mü olmuş oluyo :KK53: bi elbise bi ayakkabı alcam bu hafta iş çıkışı halletmem lazın . menü de geçenkinde yaprak sarma vardı yine olsa mı acaba :KK64:

Back
X